ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Συνέχεια στη χυδαιότητα από τον Νικ.Νικ.

Νικολόπουλος: Είμαι ψεκασμένος που δεν θέλω γάμους ομοφύλων, κτηνοβασία και παιδοφιλία;


Νικολόπουλος: Είμαι ψεκασμένος που δεν θέλω γάμους ομοφύλων!

Συνέχεια στη διαδικτυακή χυδαιότητα που ξέσπασε για τους γάμους των ομοφυλόφιλων ανάμεσα στον Νίκο Νικολόπουλο και τον Ξαβιέ Μπέτελ, δίνει με επιστολή που έστειλε την Παρασκευή στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας, ενώ την ίδια ημέρα οι Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές του ζητούν να παραιτηθεί από την Κοινοβουλευτική τους Ομάδα!


Μετά τα «διαδικτυακά χυδαία» Νικολόπουλου (γνωστού στους Πατρινούς και ως Νικ.Νικ. από την αρθρογραφική υπογραφήν του) και έπειτα από το χθεσινό tweet του Ξαβιέ Μπέτελ, στο οποίο ανέφερε ότι οι σχέσεις μεταξύ της Ελλάδας και του Λουξεμβούργου και η σχέση του με τον Έλληνα πρωθυπουργό «είναι τέλειες» και χαρακτήριζε τον κ. Νικολόπουλο «έναν απομονωμένο πολιτικό», ο Αχαιός βουλευτής έστειλε στο πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου επιστολή, με την οποία τον καλεί σε δημόσιο διάλογο, για να ρυπαίνει συνεχώς το διαδίκτυο!

Συγκεκριμένα, αφού θέτει σειρά ερωτημάτων στον κ. Μπέτελ, ο Ν. Νικολόπουλος τον προσκαλεί στην Αθήνα σε ημερίδα της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας για τα συγκεκριμένα ζητήματα, ενώ καταθέτει και ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Εξωτερικών.

Μάλιστα, σχολιάζοντας και το tweet του υφυπουργού Εξωτερικών κ. Κούρκουλα «είναι ψεκασμένοι», διερωτάται αν είναι ψεκασμένος που δεν θέλει γάμους ομοφύλων….

«Ο κ. Κούρκουλας δεν αυτοδιορίσθηκε υφυπουργός Εξωτερικών. Διορίστηκε από τον Πρωθυπουργό και, μέσω του κ. Κούρκουλα θα μας απαντήσει και ο κ. Σαμαράς, εάν παραμένει προσηλωμένος στο τρίπτυχο του Έθνους. Και επίσης εάν θεωρεί ότι τα εκατοντάδες εκατομμύρια των Χριστιανών σε όλο τον κόσμο, μαζί και όλα τα Χριστιανοδημοκρατικά κόμματα της Ευρώπης, που πιστεύουν σε αυτό και δεν θέλουν να γίνει νόμος του κράτους ο γάμος των ομοφύλων, και όσα ακόμη διαστροφικά νομοθετούνται σε κράτη Ευρώπης, είμαστε "ψεκασμένοι"».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Νικολόπουλος χλεύασε τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, χρησιμοποιώντας υβριστικό χαρακτηρισμό, με τον κ. Μπέτελ να του απαντά ειρωνικά μέσω twitter: «Γεια σου, άκουσα ότι θες να μου πεις κάτι, αλλά δεν μιλάω ελληνικά. Συγγνώμη».

Ωστόσο, ο κ. Νικολόπουλος στις 02.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής απάντησε εκ νέου στο Λουξεμβούργιο πρωθυπουργό, θέλοντας να διατηρηθεί στη δημοσιότητα, την στιγμή που η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών χθες ζήτησε την αποχώρησή του από τις τάξεις της, κρίνοντας χυδαία την συμπεριφορά του Αχαιού βουλευτή.

Ο ανεξάρτητος Αχαιός βουλευτής, επανήλθε με νέο tweet, στο οποίο έγραφε: «Είναι δυνατόν να έχει τόσην απύθμενη και γελοία θρασύτητα; Εμείς πιστεύουμε στο ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Υπάρχει κανείς που να ντρέπεται;» ρωτούσε ρητορικά ο κ. Νικολόπουλος, απευθυνόμενος -προφανώς- στους followers του.

Λίγα λεπτά αργότερα, επέστρεψε για να προσθέσει (με νέο tweet): «Η πλειοψηφία όσων έχουν τη γνωστή ιδιαιτερότητα έχουν ΜΑΪΜΟΥ ΠΡΟΦΙΛ. Μάλλον θα ντρέπονται να πουν αυτό που με την ανωνυμία τους κρύβουν».

Πάντως ο Αχαιός βουλευτής δεν φαίνεται να συναισθάνεται την απρεπή και χυδαία συμπεριφορά του! Γι αυτό προφανώς και δεν ανακοίνωσε ακόμη την αποχώρησή του από την ΚΟ όπως τους ζητούν συνάδελφοί του…

Δεν υπάρχουν σχόλια: