ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Η νέα σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων



Η σύνθεση του νέου δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Πατρέων η θητεία του οποίου ξεκινά από την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014 είναι η παρακάτω. Στο μεταξύ αναμένεται να ορισθούν και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι από τον Δήμαρχο Κ. Πελετίδη.


Από την πλειοψηφούσα παράταξη του Κώστα Πελετίδη συμμετέχουν 29 δημοτικοί σύμβουλοι: Ιωάννης Γκατσόπουλος, Αικατερίνη Γεροπαναγιώτη - Θεοδωρακοπούλου, Χρήστος Κορδας, Ανδρέας Αθανασόπουλος, Θεόδωρος Αγγελόπουλος, Θεοδοσία Καββαδία, Διονύσιος Πλέσσας, Παναγιώτης Μελάς, Σπύρος Βουκελάτος, Παύλο Στάμος, Θεόωρος Τουλγαρίδης, Σοφία Ασπρούλια, Νικόλαος Χρυσοβιτσάνος, Κωνσταντίνος Τηλιγάδης, Ιωάννης Λαζαρίδης, Δημήτριος Πελεκούδας, Γεώφργιος Νικηφορίδης, Ελένη Μπιρλή, Βικτωρία Αξιώτη, Επαμεινώνδας Δριμάλας, Δημήτριος Δημησιάνος, Ελένη Λέκκα, Θεοδόσιος Μουστάκας, Παντελής Βακάλογλου, Βασίλης Κακατσίδης, Ηλίας Γεωργακόπουλος, Ιωάννης Κανελλόπουλος, Νικόλαος Νιάρος, Βασίλειος Θωμόπουλος.
 
Από την παράταξη του Κώστα Χριστόπουλου
O επικεφαλής της Κώστας Χριστόπουλος και οι: Ηλίας Γκοτσόπουλος, Ανδρέας Νικολάου, Θεόδωρος Ξυλιάς, Γεώργιος Καυκάς, Χρήστος Μπακαλάρος, Εφη Γιαννιά.

Από τη "ΡΑΠ - Ανθρώπινη Πόλη"
Εκλέγονται ο επικεφαλής Κώστας Σπαρτινός και οι:
Ουρανία Μπίρμπα, Ηλίας Γρηγόρης, Γιάννης Τσιμπούκης

"Τώρα για την Πάτρα"
Εκλέγονται ο επικεφαλής Γιάννης Δημαράς και οι Ανδρέας Φίλιας και Ιωάννης Μανέτας

"Αγωνιζόμενοι Πολίτες"
Ο επικεφαλής της Ανδρέας Παναγιωτόπουλος

"Πάτρα Δυνατή"
Ο επικεφαλής της Νίκος Οικονομόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: