ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Δευτέρα 9 π.μ. η παράδοση και παραλαβή του Δήμου Πατρέων από τον απερχόμενο στον νέο Δήμαρχο


Ο νέος Δήμαρχος Πατρέων σε αναμνηστική φωτογραφία με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Μαρία Κανελλοπούλου, κατά την τελετή ορκωμοσίας στο αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου Πατρών.

Τη Δευτέρα 1η  Σεπτεμβρίου  και ώρα 6 το πρωί  ο Δήμαρχος  Πατρέων Κώστας Πελετίδης με συνεργάτες του θα βρεθεί στον τομέα Kαθαριότητας και στη συνέχεια θα μεταβεί  στην υπηρεσία Πρασίνου καθώς και στα ασφαλτικά  και καρναβαλικά συνεργεία.

Για τις 9 π.μ. έχει οριστεί η συνάντηση για την παράδοση και παραλαβή του Δήμου από τον απερχόμενο στον νέο Δήμαρχο.

Στις 10 π.μ. ο νέος Δήμαρχος θα ανακοινώσει τον ορισμό των νέων αντιδημάρχων και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Ανατολικό Διαμέρισμα για να δει από κοντά την εξέλιξη των εργασιών καθαρισμού και συντήρησης που πραγματοποιούν συνεργεία των υπηρεσιών καθαριότητας και πρασίνου στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: