ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Στα Καλάβρυτα αύριο Σάββατο Λαφαζάνης, Χατζηλάμπρου, Κανελλοπούλου



Ανοικτή πολιτική εκδήλωση – συζήτηση της Ο.Μ. Καλαβρύτων του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη, αύριο Σάββατο στη Μαρτυρική πόλη.

Η Οργάνωση Μελών Καλαβρύτων του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει ανοικτή πολιτική εκδήλωση – συζήτηση  με θέμα : ΕΝΦΙΑ – Ασφαλιστικά Ταμεία – Τράπεζες και τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30.8.2014 και ώρα 20:30 στον πεζόδρομο της πόλης των Καλαβρύτων απέναντι από το μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος με κεντρικό ομιλητή τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν οι Βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου και Βασίλης Χατζηλάμπρου. 

«Καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους την εκδήλωση.

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ», αναφέρεται σε σχετικό κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: