ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Καθησυχάζει ο Κυριάκος - Χωρίς ποσόστωση η δήθεν "αξιολόγηση" στο Δημόσιο από το 2015

Ησυχάστε. Ο Κυριάκος μεριμνεί για μας!

Αλλά επιμένει στον στόχο της απόλυσης 6.500 δημοσίων υπαλλήλων, προκειμένου να αποδιαρθρώσει τον Δημόσιο τομέα

«Να ξεφύγουμε από τον "φαύλο κύκλο" της δικαστικής αντιπαράθεσης για την "αξιολόγηση"» κάλεσε την ΑΔΕΔΥ, μιλώντας, σήμερα το πρωί, στο mega, ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλ. Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να περάσει στην κοινωνία πιο εύκολα το αντεργατικό του μέτρο!  

Αλλά επιμένει στον στόχο της απόλυσης 6.500 δημοσίων υπαλλήλων, προκειμένου να αποδιαρθρώσει τον Δημόσιο τομέα για να τον παραδώσει στους ιδιώτες κολλητούς του.  

Γιαυτό και είπε:


«Πλέον και τυπικά, μετά την ψήφιση του σχετικού νόμου, το 15% των δημοσίων υπαλλήλων, που θα πάρει χαμηλή βαθμολογία, δεν θα έχει μισθολογικές ή άλλες συνέπειες και πολύ περισσότερο να απολυθεί. Όποιος ισχυρίζεται κάτι τέτοιο απλώς ψεύδεται», προσθέτοντας: «Δεν κυνηγάω άλλες απολύσεις, άρα δεν ψάχνω άλλο "εργαλείο" προς κάτι τέτοιο».

Οπότε τίθεται το ερώτημα προς Κυριάκον: Προς τι η διατήρηση του μέτρου της δήθεν αξιολόγησης και με την δικαστική συνδρομή; Προς τι οι απειλές του προς τους προϊσταμένους;

«Οι Προϊστάμενοι έχουν υποχρέωση να προχωρήσουν στην "αξιολόγηση", ειδάλλως θα έχουν πειθαρχικές συνέπειες» είπε. «Ήδη, έχω δώσει παράταση έως τις 31 Αυγούστου, προκειμένου να γίνει ο επιμερισμός των ποσοστών, λόγω του καλοκαιριού» συμπλήρωσε επί του θέματος.

Σχετικά με τη νέα διαδικασία "αξιολόγησης", που θα εφαρμοσθεί το 2015, ο Υπουργός έκανε λόγο για έναν «μόνιμο μηχανισμό», τονίζοντας, πως δεν θα υπάρχει «τέτοιου είδους ποσόστωση κατά τη διαδικασία αυτή» όπως χαρακτηριστικά τόνισε από το γυαλί του φιλοκυβερνητικού Mega ή mugafon.

«30% των Τμημάτων των Υπουργείων καταργούνται, με τους υπαλλήλους αυτών να πηγαίνουν στα νέα Τμήματα» ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας για τα νέα οργανογράμματα των Υπουργείων, διαδικασία, που θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο. «Από τα νέα αυτά οργανογράμματα, σαφώς και θα προκύψει κατάργηση θέσεων» διευκρίνισε.

Οπότε  να τι χρειάζεται η δήθεν αξιολόγηση!

Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν περνά το μέτρο
 
Μιλώντας για τον στόχο των απολύσεων 6.500 δημοσίων υπαλλήλων, ο Υπουργός Δ.Μ.Η.Δ., εμφανιζόμενος σίγουρος, για την επίτευξη αυτού, ανάλυσε πως, 2.000 θα προέλθουν από τους υπηρετούντες με προσωρινές διαταγές, αλλά έχασαν, τελικά, δικαστικά, 2.000 από τη διαδικασία "διαθεσιμότητας" και 2.000 από πειθαρχικά διωκόμενους για πλαστά δικαιολογητικά και Ν.Π.Ι.Δ. του Δημοσίου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ "κλείνει το μάτι" στους δημοσίους υπαλλήλους» σχολίασε ο Κυριάκος, καταγγέλλοντάς τον για κομματική σκοπιμότητα, επί της διαδικασίας "αξιολόγησης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: