ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας στο Νοσοκομείο – Κ.Υ. Καλαβρύτων



Το Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Καλαβρύτων επισκέφτηκε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας αποτελούμενο από τον Κώστα Γαβριηλίδη (περιφερειακό σύμβουλο με την Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδος και μέλος της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας), τα μέλη της Ο. Μ. Υγειονομικών Βαγγέλη Κατσακούλη (περιφερειακό σύμβουλο με την Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδος), Πάνο Δημητρίου, Κώστα Μάρκου, Νίκο Μαγκλάρα, τον Πάνο Αλεξόπουλο (μέλος της συντονιστικής επιτροπής της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων) και τον Κώστα Κακκαβά (μέλος της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων). 


Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τους χώρους του Νοσοκομείου και να συζητήσει με τους εργαζόμενους σ’ αυτό αλλά και με τους ασθενείς που περίμεναν να εξεταστούν στα εξωτερικά ιατρεία.

Από την συζήτηση με τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου διαπιστώθηκε η παντελής εγκατάλειψη της νοσηλευτικής μονάδας και η αποψίλωσή της από προσωπικό οδηγώντας τις αντοχές του εναπομείναντος σε οριακό σημείο, υποχρεώνοντάς το να δουλεύει κάτω από,  δυσμενέστατες και επιβαρυντικές για την υγεία των πολιτών της περιοχής, συνθήκες.

Οι γιατροί του Νοσοκομείου επεσήμαναν, επίσης, την υστέρηση των υπηρεσιών ασθενοφόρων, η οποία έχει οδηγήσει σε αδυναμία 24/ωρης ετοιμότητας. 

Σε συζητήσεις, δε, με τους ασθενείς, διαπιστώθηκε η αγωνία τους και η έλλειψη ασφάλειας για την υγειονομική τους κάλυψη από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Νοσοκομείο.
Η περιοχή που καλύπτει το Νοσοκομείο των Καλαβρύτων, ως γνωστό, είναι ορεινή και δύσβατη, με κακό οδικό δίκτυο, αλλά και με έντονο χειμερινό τουρισμό, που αποτελεί σημαντική πηγή εσόδων για τους κατοίκους της. Για το λόγο αυτό χρειάζεται, ένα εξοπλισμένο και στελεχωμένο Νοσοκομείο που να καλύπτει τις στοιχειώδεις υγειονομικές ανάγκες, τόσο των κατοίκων της περιοχής, όσο και των χειμερινών επισκεπτών.

Η μέχρι τώρα πρακτική της μνημονιακής «κυβέρνησης» μειοψηφίας, είναι η τυφλή εφαρμογή των επιταγών της Τρόικα, καταστρέφοντας και λεηλατώντας και αυτές ακόμα, τις ισχνές εναπομείνασες και λειψές δομές του όποιου κοινωνικού κράτους, αδιαφορώντας για τη ζωή και την υγεία των πολιτών.

Αυτή η πολιτική, της καταστροφής, της αναλγησίας και της αδιαφορίας για την ζωή και την υγεία των πολιτών, κατά τις επιταγές των τοκογλύφων «δανειστών», πρέπει να ανατραπεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: