ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Όπισθεν ολοταχώς μετά το μπάχαλο. Αναβάλλεται για τον Σεπτέμβριο η καταβολή της πρώτης δόσης του ΕΝ.Φ.Ι.Α.

Αναβάλλεται για τον Σεπτέμβριο η καταβολή της πρώτης δόσης του ΕΝ.Φ.Ι.Α.
Την αναβολή στην καταβολή της πρώτης δόσης του ΕΝ.Φ.Ι.Α., κατά ένα μήνα - Σεπτέμβριο - ανακοίνωσε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Ευάγγελος Βενιζέλος, προκειμένου να διορθωθούν λάθη και να γίνουν οι αναγκαίες προσαρμογές, χωρίς επιβάρυνση και ταλαιπωρία των πολιτών. Αναγκαίος κρίθηκε ο ελιγμός αυτός με δεδμένο ότι εντός του Οκτωβρίου είναι πιθανόν να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές.

Επίσης, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο Ευ. Βενιζέλος, θέλωντας να δείξει φιλολαϊκό πρόσωπο έκανε λόγο ότι  στις 25 Αυγούστου θα συνέλθει σε πρώτη συνεδρίαση το Κυβερνητικό Συμβούλιο Απασχόλησης που έχει συσταθεί με πρότασή του (σ.σ.: όπως λένε και οι πολιτικάντηδες) και στο οποίο μετέχουν όλα τα συναρμόδια Υπουργεία και οι παραγωγικοί φορείς, με στόχο την προώθηση ολοκληρωμένων πολιτικών που μειώνουν την ανεργία, δημιουργούν νέες και διασφαλίζουν υφιστάμενες θέσεις εργασίας. Αυτά για να μην νομίζεται ότι ο Ευ. Βενιζέλος ξέχασε την σοσιαλιστική πολιτική του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: