ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Το ΕΑΜ για τον Δικηγορικό Σύλλογο Πατρών: Ώδινεν όρος και έτεκε μυν!



Ξύπνησε ο δικηγορικός σύλλογος της Πάτρας στα πλαίσια της δήθεν «θεσμικής του δραστηριότητας».

Επιχειρεί μάλιστα  ανοιχτά και με πρωτοφανή τρόπο να παρέμβει και να ματαιώσει την νομική διαδικασία επανάληψης της δίκης με άλλη σύνθεση, πράγμα που όχι μόνο δικαιολογεί αλλά και επιβάλλει η απόλυτη αντίθεση στην δικανική πεποίθηση της εισαγγελέας της έδρας του μικτού ορκωτού κακουργιοδικείου και της απόφασης του δικαστηρίου.

Στους δύο μήνες σχεδόν διεξαγωγής της δίκης, ούτε ο πρόεδρος, ούτε ο γραμματέας δεν βρήκαν το χρόνο να παραβρεθούν στην ακροαματική διαδικασία για το «μέγα κοινωνικό ζήτημα εργασιακής εκμετάλλευσης», της  απόλυτης βαρβαρότητας που ξεκίναγε με την εμπορία ανθρώπων από το Μπαγκλαντές και τελείωνε στη σκοποβολή με ανθρώπινους στόχους.

Βέβαια η νομική ύλη του καθεστώτος της πιο άγριας εκμετάλλευσης της εργασίας διευρύνει τα επαγγελματικά συμφέροντα της υψηλής και αμοραλιστικής κάστας του επαγγέλματος, σε βάρος ακόμη των χιλιάδων δικηγόρων που αυτή η κάστα εκμεταλλεύεται και υποτάσσει με μερικές «ουρίτσες» για να εξασφαλίζουν έστω στοιχειώδη ασφάλιση. Η παρέμβαση της κοινωνίας χάλασε την μνημονιακή ευωχία και νάρκη αυτής της κάστας.

Γι’ αυτό επιθετικά και σκόπιμα παρεμβαίνει υπέρ του Βαγγελατικού δικαιικού πολιτισμού. Αυτό είναι όντως θέμα γενικότερου ενδιαφέροντος!!!

Οι εργαζόμενοι μετανάστες και Έλληνες γνωρίζουν καλά ότι το μόνο τους αποκούμπι δεν είναι η λειτουργία της δήθεν ανεξάρτητης δικαιοσύνης αλλά ο μαζικός ταξικός καθημερινός τους αγώνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: