ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Με σύγχρονα γαϊδουρότροπα οχήματα πρόκειται να εφοδιαστούν ΚΤΕΛ και Δήμος Πατρέων

Το νέο δυναμικής ισχύος όχημα του ΚΤΕΛ Πατρών για το δρομολόγιο Αρόης τελεί εν αναμονή.


Οσονούπω λύεται το πρόβλημα που ανέκυψε μετά την διαμαρτυρία του δένδρου που ενοχλεί


Τα γαϊδουρότροπα οχήματα θα δώσουν λύση στο κυκλοφοριακό πρόβλημα που ανέκυψε προσφάτως μετά την διαμαρτυρία του δένδρου της κατ’ εφημισμόν οδού Αρόης ή και Ρέμα του Αμερικάνου επί τω σωστώτερον, προς την Διοίκηση του ενταύθα ΚΤΕΛ και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πατρέων.

Ήδη ωρίμασαν σκέψεις περί της διευθετήσεως της διαμάχης που προέκυψε και προκειμένου να δωθεί τελική λύση, κάτι σαν αυτήν της αγαπητής ομήγυρης των adolf de tsimend de karg de lost (ή επί τω ελληνικώτερον της αδελφότητας του τσιμέντου, των καρφιών και των λοσταριών) και οσονούπω επιστρατεύεται η αθάνατος ελληνική φύση, την οποία εκτιμούν όπως είναι γνωστόν, γιαυτό και όπου βρουν ευκαιρία τα κάνουν τσιμέντο και σίδερο.

Και για να γίνει κατανοητή η ασφαλής πληροφορία του istologiou, ευθέως σας αποκαλύπτει τα σχέδια της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πατρέων, που αφορούν την χρήση των συμπαθών τετράποδων, μετασκευασμένων και με την ενίσχυση αναλόγου κυβισμού κινητήρων, ώστε κατά την διέλευσή των, παραπλεύρως του ενοχλητικού δέντρου, να μην προκαλούν περαιτέρω πρόβλημα.

Προβληματισμοί υφίστανται μόνον όσον αφορά το μέγεθος του κυβισμού, έτσι ώστε και το ΚΤΕΛ να μην επιβαρύνεται οικονομικά και το μνημονιακό Υπουργείο να μην εκτίθεται ως συγκαλύπτον την οικονομική παρατυπία.

Έτεροι προβληματισμοί του τύπου ότι η θητεία της παρούσας δημοτικής αρχής λήγει από σήμερα και τυπικά από την 1η Σεπτέμβρη, δεδομένου ότι η παραγγελία των γαϊδουρότροπων οχημάτων θα εκτελεστεί περί τα μέσα φθινοπώρου στηρίζονται σε σαθρές βάσεις, αφού φέρεται εισακουσθείσα από τον κ. Πελετίδη παράκληση παράταση της παρούσας δημοτικής αρχής για καμιά διακοσαριά χρόνια για να ολοκληρώσει, καθ’ ότι δεν ολοκλήρωσε ακόμη!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: