ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Τα σουβλάκια ήταν η αιτία στον Ψαθόπυργο για την προβοκατορική ενέργεια σε βάρος της ΡΑΠ!

Πλήρες πελατείας το ΛΑΤΣΙΝΟ "προκαλεί" τους ανταγωνιστές του!


Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας βάζει τα πράγματα στη θέση τους!
Έμπλεξε την δημοτική παράταξη του  ΣΥΡΙΖΑ στα... σουβλάκια. Και είναι άξιον περιέργειας τι άλλο μπορεί να δούμε! Ο ανταγωνισμός δύο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο γραφικό παραθαλάσσιο χωριό Ψαθόπυργος της Πάτρας, έφερε σε δύσκολη θέση την προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας παράταξη του δήμου Πατρέων «ΡΑΠ – Πάτρα- Ανθρώπινη Πόλη» αφού εν αγνοία της παρολίγο να σημειωθεί σύρραξη για λίγα σουβλάκια παραπάνω!

Όπως έγινε γνωστό καταστηματάρχης του παραπάνω δημοτικού διαμερίσματος, από τις 2 Ιουλίου 2014,  έκανε ανώνυμη καταγγελία στις αρμόδιες υπηρεσίες ( Αστυνομία, Υγειονομικό κλπ) που επιλαμβάνονται θεμάτων υγειονομικής αρμοδιότητας και με αυτή εστράφη κατά του γνωστού παραθαλάσσιου καταστήματος-ψησταριά «ΛΑΤΣΙΝΟ». Η καταγγελία υπεγράφετο ως δήθεν προερχόμενη από την ΡΑΠ Ψαθοπύργου!
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι υποψίες να στραφούν κατά του δημοτικού συμβούλου της ΡΑΠ, εκλεγμένου στο διαμέρισμα Ψαθοπύργου, του γνωστού Γιάννη Τσιμπούκη. Ελατήριο της ψευδούς καταγγελίας ήταν η μειωμένη πελατεία του καταγγέλλοντος σε σχέση με αυτή του καταγγελλόμενου!
Γενόμενη όμως γνωστή η πράξη του ανταγωνιστή έγινε συνάντηση του συμβούλου-εκπροσώπου της ΡΑΠ με τον θιγόμενο, που επείσθη για την αιτία  της απρέπειας εις βάρος του, εδόθησαν  οι απαραίτητες διευκρινίσεις και ακολούθησε αποκατάσταση της αλήθειας με την παρακάτω ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της «ΡΑΠ – Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη», που εδόθη στην δημοσιότητα.
Η ανακοίνωση της ΡΑΠ για την ψευδή καταγγελία είναι η παρακάτω:
«Πληροφορηθήκαμε μόλις χθες (σ.σ.: 28-8-2014) την ύπαρξη καταγγελίας υγειονομικού ενδιαφέροντος με την υπογραφή της ΡΑΠ- Ψαθοπύργου, καταγγελία η οποία είχε αποσταλεί χωρίς στοιχεία επικοινωνίας σε διάφορες υπηρεσίες και φορείς στις αρχές Ιουλίου. 
Είναι προφανές ότι η συγκεκριμένη καταγγελία, άσχετα με το περιεχόμενό της, δεν έχει καμία σχέση με δραστηριότητα της δημοτικής παράταξης ΡΑΠ- Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη, πολύ δε περισσότερο δεν έχει συνταχθεί ούτε υπογραφεί από εξουσιοδοτημένο για αυτό το σκοπό μέλος της. Αποτελεί προβοκατόρικη ενέργεια η οποία καλύπτεται με το πέπλο της ανωνυμίας, πρακτική που η ΡΑΠ αποδοκιμάζει αφού πάντα οι ενέργειές της είτε είναι επώνυμες είτε παρέχουν πλήρη στοιχεία επικοινωνίας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
 Για αυτό καλούμε τους παραλήπτες της επίμαχης καταγγελίας να την θεωρήσουν ως ανώνυμη και δολίως ψευδώς υπογραφόμενη».   

Δεν υπάρχουν σχόλια: