ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΝΙΑ


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΧΑΪΑΣ
 
Η Επιτροπή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ με οδύνη αποχαιρετά το σύντροφο, το φίλο, τον άνθρωπο Γιάννη Μπανιά. Όσοι και όσες τον γνωρίζαμε από τα πρώτα βήματα της αγωνιστικής του ζωής αλλά και αυτοί που συναντηθήκαμε αργότερα μαζί του στους κοινούς μας αγώνες, θα θυμόμαστε πάντοτε τον ακούραστο, επίμονο, μεθοδικό και ανυστερόβουλο αγωνιστή της υπόθεσης του σοσιαλισμού και της κομμουνιστικής ανανέωσης, της ενότητας της Αριστεράς και της κοινωνικής απελευθέρωσης.
Θα θυμόμαστε το Λαμπράκη, το νεολαίο της ΕΔΑ, τον εξόριστο στο Παρθένι, το γραμματέα του ΚΚΕ Εσωτερικού, το στρατευμένο στέλεχος του ΚΚΕ Εσωτερικού - Ανανεωτική Αριστερά και της Ανανεωτικής Κομμουνιστικής Οικολογικής Αριστεράς (ΑΚΟΑ). Το σύντροφο που από τους πρώτους δούλεψε με πάθος για τη δημιουργία του ΣΥΡΙΖΑ, ως ένα πρώτο βήμα για την ενότητα όλης της Αριστεράς. Το βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, το συντονιστή της Γραμματείας του.
Μα πάνω απ’ όλα θα θυμόμαστε το ήθος, το πείσμα, την προσήνεια και την συντροφικότητά του, χαρακτηριστικά που σήμερα τα χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ, πολύτιμα όπλα στα δύσκολα, μεγάλα και ωραία ταξίδια της Αριστεράς που έχουμε μπροστά μας.
Η πολιτική κηδεία του σύντροφου Γιάννη θα γίνει το Σάββατο 31 Μαρτίου και ώρα 12.00 στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, δημοσία δαπάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: