ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Μίνι ανασχηματισμός λόγω παραίτησης του Χρ. Παπουτσή

Στιγμιότυπο από την ορκωμοσία.


Ο Γ. Μπαμπινιώτης στην καυτή θέση του Υπουργού Παιδείας!

 Φωτιές πετάει η καρέκλα του Υπουργείου Παιδείας για όσους γνωρίζουν. Ωστόσο βρέθηκε μνηστήρας και μάλιστα εξωκινοβουλευτικός. Ο Γ. Μπαμπινιώτης.  Να δούμε όμως τώρα πως θα αντιμετωπίσει τους πρυτάνεις που αντιτίθενται στον νόμο-έκτρωμα που ήθελε να επιβάλλει η κυρία Αννα…
Τα νέα τους πόστα καταλαμβάνουν και επίσημα, μετά την ορκωμοσία τους ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, η υπουργός Ανάπτυξης Άννα Διαμαντοπούλου, ο υπουργός Παιδείας Γιώργος Μπαμπινιώτης και οι Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Λευτέρης Οικονόμου, υπουργός και υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αντίστοιχα. Ο μίνι ανασχηματισμός ήταν αναπόφευκτος μετά την παραίτηση του Χρήστου Παπουτσή από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, για να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, καθώς για αντικαταστάτης του επιλέχθηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Η κενή θέση του υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας καλύφθηκε από την Άννα Διαμαντοπούλου, που άφησε την καρέκλα της στο υπουργείο Παιδείας σε πρόσωπο εξωκοινοβουλευτικό, τον καθηγητή πανεπιστημίου Γιώργο Μπαμπινιώτη.
Τέλος, ορίστηκε και δεύτερος υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο μέχρι πρότινος γενικός γραμματέας του υπουργείου και πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Λευτέρης Οικονόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: