ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Αποχωρεί η Γεωργία Βαρελά από την ΔΗΜ.ΑΡ., στις Κυκλάδες


Φωτιές βάζουν οι επιλογές της ηγεσίας να καταστήσουν πλυντήριο αμαρτιών το κόμμα με τις προσχωρήσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ

Αναταράξεις σε πανελλαδικό επίπεδο προκαλούν οι ραγδαίες εξελίξεις στις Κυκλάδες για το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς. Φωτιές βάζουν οι επιλογές της ηγεσίας της ΔΗΜΑΡ να καταστήσουν πλυντήριο αμαρτιών το κόμμα με τις προσχωρήσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Ταυτόχρονα με την προσχώρηση του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπαμανώλη, στην παράταξη του Φώτη Κουβέλη, αποχώρησε η Γεωργία Βαρελά. Σημειώνεται ότι η Γεωργία Βαρέλα, ήταν το πρώτο φαβορί για υποψηφιότητα από τη Σύρο, πριν όμως ξεκινήσει το φλερτ της Δημοκρατικής Αριστεράς με τον Γιώργο Παπαμανώλη. Η Γεωργία Βαρελά, στάθηκε στο πλευρό του Φώτη Κουβέλη από την πρώτη στιγμή που αυτός αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ακολούθησε στη Δημοκρατική Αριστερά.
Αμέσως μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας με τον Κυκλαδίτη βουλευτή, η Γεωργία Βαρελά ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την παράταξη με μια λιτή δήλωση που έστειλε στα ΜΜΕ η οποία αναφέρει:

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την πορεία που αποφάσισε να τραβήξει η ΔΗΜΑΡ, δεν θα μπορέσω να υπερασπιστώ τη νέα μας ταυτότητα ούτε σε εθνικό επίπεδο, πόσο δε μάλλον σε τοπικό.
Αποχωρώ από το κόμμα και χωρίς μικροψυχία εύχομαι, για το καλό των πολλών, να κάνω εγώ λάθος. Και βέβαια ισχύει ότι στα θέματα που θα έχουμε κοινές απόψεις, θα τα υπερασπίζομαι όπως πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: