ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Βοά η πραγματικότητα για την Οικονομική και Κοινωνική Κρίση!

Αυτού του είδους το ευρώ θέλει για τους Έλληνες εργαζόμενους η γερμανική Δεξιά.
Αυτήν την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που μας κρύβουν σε αληθινούς αριθμούς

Τα στοιχεία είναι καταλυτικά. Παραθέτω μια μικρή περικοπή:

«Λιώνουν τους  Έλληνες οι τόκοι των υπέρογκων δανείων που μας φορτώνουν οι Ευρωπαίοι «σωτήρες». Αδύνατον να μειωθούν τα ελλείμματα κάτω από τέτοιες συνθήκες. Φέτος αναμένεται να υπάρξει πρωτογενές πλεόνασμα 0,2% του ΑΕΠ, αλλά θα εμφανίσουμε... έλλειμμα 4,7% γιατί οι τόκοι ανέρχονται στο 4,9% του ΑΕΠ μας.
Ζοφερό και το 2013. Οι τόκοι -μετά το περιβόητο «κούρεμα» και δη κατά 70%- θα ανέλθουν στο... 6,3% του ΑΕΠ! Η μεγαλύτερη επιβάρυνση από όλες τις χώρες του κόσμου. «Θα τους λιώσουν για πάντα τους Ελληνες» δηλώνει στους «Τάιμς της Νέας Υόρκης» ο Μαρκ Βάισμπροτ, του Κέντρου Οικονομικών και Πολιτικών Ερευνών της Ουάσιγκτον».

Αυτά και ο νοών νοείτο, όταν ακούμε τον Βενιζέλο να επιχαίρει την στιγμή που ο Παπαδήμος, ο άνθρωπος των τραπεζιτών διαβεβαιώνει τους τοκογλύφους ότι θα στηθεί ειδικός λογαριασμός που τα όποια κέρδη θα τοποθετούνται υπέρ ων δανειστών, για την εξόφληση του χρέους!
Ποιού χρέους; Αυτού που μας δημιούργησαν, που μας διόγκωσαν μέχρι τώρα, για να έχουν να δικαιολογούνται ότι αφού δεν εφαρμόσατε το πρώτο Μνημόνιο εσείς φταίτε που ανέβηκε το χρέος!
Και το ερώτημα. Ο εργαζόμενος, ο μικρομεσαίος, ο αυτοαπασχολούμενος, εργάτης του αγρού αυτοί όλοι  δήλωναν ότι το 2012 η χώρα θα έχει απαλλαχθεί από τα δεινά;
Όλο το δάνειο θα πάει για τις τράπεζες, ανακεφαλαίωση το λένε τώρα και για την πληρωμή προηγούμενων χρεών. Τίποτα δεν θα πάει για ανάπτυξη. Ούτε δεκάρα δεν θα μείνει για την χώρα. Ούτε δραχμή δεν πρόκειται να ωφεληθεί η κατανάλωση, μήτε πενηνταράκι δεν θα πάει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που διαβολοστέλνουν καθημερινά την κυβέρνηση.
Η κοινωνική έκρηξη είναι επί θύραις. Το γεγονός στα Γιάννενα, όπου κατά την παρέλαση οι μαθητές απέστρεψαν την κεφαλή από την εξέδρα των επισήμων, ενώ κάποιοι κι όλας τους μουτζώναν είναι ενδεικτικό του τι βράζει το καζάνι της ανυποληψίας στην οποία έχουν περιέλθει οι φιλιππινέζες του συστήματος.
Έρχονται κι άλλα.  Η 25ηΜαρτίου είναι κοντά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: