ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Τά ’πε, ξέσκασε, αλλά βρέθηκε εκτός!


Η ανεξάρτητη βουλευτής Άννα Βαγενά μίλησε ως απλή πολίτης, που βλέπει "να παίζεται ένα έργο εδώ μέσα, άλλο, παράλληλο και άσχετο με το έργο που παίζεται έξω. Στην κοινωνία, στον κόσμο παίζεται ένα έργο, που είναι σαν να μην αφορά τα κόμματα".
Ε, και μετά από αυτά την πρώτη και τελευταία παρουσία της (όπως η ίδια εκτίμησε) έκανε στη Βουλή. Μπήκε θυμίζω στη θέση της Πέμης Ζούνη, καταψήφισε το Mνημόνιο και διαγράφηκε από το ΠΑΣΟΚ.
Η Α. Βαγενά είπε ότι τα χρήματα "δεν έφυγαν από τους ανθρώπους που δούλεψαν έντιμα, καθαρά και σκληρά και έφτασαν σε μια ηλικία 65 χρόνων και δεν μπορούν να ζήσουν". Αναφέρθηκε στην ανάπτυξη και ρώτησε τους υπουργούς "ποια ανάπτυξη, σε ποια πόλη, σε ποια ρημαγμένη Ελλάδα και σε ποια ρημαγμένη Αθήνα; Περπατήστε για να δείτε την Αθήνα της ντροπής".
"Αυτή η κατάσταση θα φέρει -τη φέρνει ήδη- κοινωνική έκρηξη. Όσοι έχετε λίγη ευαισθησία προσέξτε τι θα συμβεί όταν θα γίνει αυτή η έκρηξη. Βέβαια, κάποιοι θα πάνε να κρυφτούν πίσω από τα υψηλά τείχη των επαύλεων που έχουν κτίσει σε όλα τα προάστια και νομίζουν ότι εκεί θα είναι ασφαλείς. Δεν θα είναι", κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: