ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Εωσφόρος ο Γ. Παπαμανώλης για τη Δημοκρατική Αριστερά στις Κυκλάδες

Το νέο απόκτημα του Φ. Κουβέλη αποδείχτηκε ζέον!

Πρόκειται για απόφαση που άνοιξε ασκούς Αιόλου  στο κόμμα. Και όχι μόνον στις Κυκλάδες!

 Το φλερτ του Γιώργου Παπαμανώλη με τη «Δημοκρατική Αριστερά», κατέληξε ως γνωστόν τελικά σε γάμο. Ο βουλευτής Κυκλάδων, μαζί με άλλους 5 διαγραφέντες συναδέλφους του από το ΠΑΣΟΚ (Γιάννη Αμοιρίδη, Γιάννη Μιχελογιαννάκη, Ηλία Θεοδωρίδη, Τσετίν Μάντατζη, Οδυσσέα Βουδούρη), προσχώρησαν και επίσημα στους κόλπους της «Δημοκρατικής Αριστεράς» μετά από θετική απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.
Απόφαση όμως που άνοιξε ασκούς Αιόλου  στο κόμμα. Και όχι μόνον στις Κυκλάδες, αλλά και παραπέρα, αφού αριστεροί που πίστεψαν στην παραμυθία του νέου ξεκινήματος βλέπουν την προσωπικότητά του να σύρεται και άγεται στο βωμό της πολιτικής σκοπιμότητας, κάτι που είναι ιδιαίτερο γνώρισμα των παλαιοκομματικών!
Ο Γ. Παπαμανώλης, επανέλαβε ότι οι απόψεις του ίδιου και των 5 συναδέλφων του, ταυτίζονται και συγκλίνουν με τον Φώτη Κουβέλη και εμφανίστηκε περιχαρής για την πολιτική μεταγραφή του στη «Δημοκρατική Αριστερά», που την ανακάλυψε τώρα προεκλογικά για να διασωθεί πολιτικά από την αγανάκτηση των πολιτών.. Επιβεβαίωσε επίσης, ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις Κυκλάδες στις επόμενες εκλογές με το νέο του κόμμα.
Για όσους θα επιχειρήσουν να τον ταυτίσουν με τις κυβερνητικές πολιτικές, τα Μνημόνια και τα μέτρα λιτότητας, κάποια από τα οποία και ο ίδιος είχε ψηφίσει πριν χωρίσουν οι δρόμοι του από το ΠΑΣΟΚ, είπε μεταξύ άλλων:
«Όλοι μας έχουμε μια διαδρομή σε αυτόν τον τόπο και κρινόμαστε από τον κόσμο. Το ίδιο συμβαίνει με μένα, από την εποχή μου ήμουν νομαρχιακός σύμβουλος, μέχρι και σήμερα. Είμαι 2,5 χρόνια βουλευτής και πιστεύω ότι η φωνή μου έχει ακουστεί πολύ. Ήμουν μια διαφορετική φωνή. Διαφώνησα πολλές φορές με πολιτικές του ΠΑΣΟΚ καταψηφίζοντας σημαντικά νομοσχέδια. Στην πολιτική δε μπορεί να ξεκινήσεις και να τα γνωρίζεις όλα. Προχωράς σιγά σιγά, βλέπεις και δουλεύεις».
Δεν παρέλειψε επίσης να πει ότι είναι ο μοναδικός εν ενεργεία βουλευτής των Κυκλάδων, ο οποίος είναι αυθεντικός Κυκλαδίτης και έχει ζήσει τα προβλήματα του νομού περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο συνάδελφό του. Δεν απάντησε όμως και δεν άκανε την παραμικρή αυτοκριτική για την μνημονιακή ψήφο που έδωσε.
Αντιθέτως αναφέρθηκε στις ομορφιές και την χάρη του προσώπου του, ως άλλος παλαιοκομματικός.   Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε:
«Γεννήθηκα, μεγάλωσα, εργάσθηκα και ζω στις Κυκλάδες. Κι αυτή τη στιγμή είμαι ο μόνος βουλευτής που το έχει κάνει αυτό. Ο κ. Βρούτσης ναι μεν κατάγεται από τη Νάξο, αλλά δε νομίζω ότι έχει μεγαλώσει και έχει ζήσει στο νησί του. Ο κ. Ρήγας, ήρθε στις Κυκλάδες ως έπαρχος και αργότερα ως νομάρχης. Εγώ δε μπήκα κατευθείαν στην πολιτική. Πρώτα έζησα και εργάσθηκα, στο Νεώριο, στα πλοία, έγινα μικροεπιχειρηματίας και έχω ένα πλούσιο ιστορικό στις Κυκλάδες. Θεωρώ λοιπόν ότι μπορώ να προσφέρω στον τόπο μου, γιατί έχω ζήσει τα προβλήματά του, δίπλα στους εργαζόμενους και στην κοινωνία».
(Από το πόρταλ Cyclades 24.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: