ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Εμφύλιος στο ΚΚΕ με αφορμή το κίνημα της πατάτας

Οι πατάτες έφεραν την... μεγάλη πατ΄τα του ΚΚΕ στην επικαιρότητα!

Το Γραφείο Τύπου λογόκρινε δηλώσεις της Παπαρήγα στον  ρ/σ Real

 Σε νέα λογοκρισία της Αλ. Παπαρήγα, μέσα σε λίγους μήνες, προχώρησε χθες το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ. Αυτή τη φορά για το ζήτημα του "κινήματος της πατάτας". Η γενική γραμματέας του Περισσού "άδειασε" με δηλώσεις της την πρώτη ανακοίνωση του γραφείου Τύπου για το "κίνημα της πατάτας", λέγοντας πως έπρεπε να είναι πιο αναλυτική και πιο συγκεκριμένη για να μην υπάρχουν παρερμηνείες και το γραφείο Τύπου από την πλευρά του, να... απαλείφει, στην απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης, το σημείο.
Λίγους μήνες μετά τη "διορθωτική", προς τα λεγόμενα της Αλ. Παπαρήγα για το ζήτημα του ευρώ, ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΚΚΕ, το ίδιο περίπου "εμφυλιοπολεμικό σκηνικό" μεταξύ των δύο πλευρών, επαναλήφθηκε και χθες. Συγκεκριμένα η Αλ. Παπαρήγα μιλώντας στον ρ/σ Real αναφέρθηκε στην πρώτη ανακοίνωση του γραφείου Τύπου για το "κίνημα της πατάτας" το οποίο έκανε λόγο για "μία νέα ανήθικη εκστρατεία προπαγάνδας για την εξαπάτηση του λαού" και ότι "τα μονοπώλια όσο θα υπάρχουν θα επιβάλλουν ληστρικές τιμές και θα καθορίζουν την ποιότητα των τροφίμων, των αγροτικών προϊόντων", λέγοντας πως έπρεπε να είναι πιο αναλυτική και να εξηγεί καλύτερα τα δεδομένα.
Παράλληλα η ισχυρή γυναίκα του Περισσού είπε πως το ζήτημα της ακρίβειας δεν θα λυθεί με τη δημιουργία εναλλακτικών μορφών διάθεσης, ενώ πρόσθεσε πως "οι μεσάζοντες δεν καταργούνται στο σύνολό τους, γιατί του χρόνου πάλι θα επανέλθει το ζήτημα της διάθεσης του προϊόντος". Επίσης είπε ότι ο μεγάλος παραγωγός δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα και παραγωγός και πωλητής.
Στα αποσπάσματα της συνέντευξης που έδωσε το γραφείο Τύπου δεν περιλήφθηκαν οι παραπάνω αναφορές της Αλ. Παπαρήγα, παρά μόνο τα ζητήματα γύρω από το χαράτσι για τα ακίνητα και το κούρεμα των ασφαλιστικών ταμείων.
Σε ό,τι αφορά το κούρεμα, η ίδια σημείωσε την αντίθεσή της λέγοντας ότι "από δω και μπρος θα κάνουν μία όπως τη λένε αναλογιστική μελέτη κάθε δυο τρεις μήνες και θα χωρίζουν τα ποσά που έχουν από τα κεφάλαια που είναι για να διανεμηθούν. Δεν θα ξέρουμε κάθε μήνα τι σύνταξη θα πάρουμε τον επόμενο". Σχετικά με το χαράτσι για τα ακίνητα είπε ότι "δεν είναι η ΔΕΗ αρμόδια για να εισπράττει χαράτσια. Το κάνανε για να περάσουν αυτόν τον φόβο ότι θα κόψουν το ρεύμα" και πρόσθεσε πως το ΚΚΕ είναι εναντίον του χαρατσιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: