ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Το ΚΚΕ και πάλι ενοχλείται


Χωρίς Λεζάντα.
Αλγεινή εντύπωση προκαλεί για άλλη μια φορά η αντιμετώπιση του ΚΚΕ σε κάθε τι αυθόρμητο, αλλά και σε κάθε κινηματική διαδικασία που υπερβαίνει τα όρια του Περισσού. Μετά την επίθεσή του στο κίνημα "είμαστε όλοι Έλληνες", σειρά πήρε τώρα το ονομαζόμενο "κίνημα της πατάτας", για το οποίο σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για "ανήθικη εκστρατεία προπαγάνδας για την εξαπάτηση του λαού" με τη συμβολή των ΜΜΕ.
"Το λεγόμενο κίνημα της φθηνής πατάτας που προβάλλεται ως λύση ή ανακούφιση είναι σαν αυτά τα κόλπα που χρησιμοποιούν τα super market στο παιχνίδι των προσφορών. Είναι η συνέχεια του άθλιου κυβερνητικού εμπαιγμού ότι η ακρίβεια θα χτυπηθεί με τα 'παρατηρητήρια τιμών' και τη διαφάνεια ή με τις επιτροπές ανταγωνισμού" υποστήριξε στην ανακοίνωσή του ο Περισσός. Τα σχόλια όμως των ΜΜΕ και αγροτών ανάγκασε το ΚΚΕ να βγάλει χθες νέα ανακοίνωση, με την οποία ισχυρίστηκε πως "οι μορφές όπως το 'κίνημα της πατάτας' έχουν πολύ περιορισμένες δυνατότητες και δεν λύνουν το πρόβλημα της εκμετάλλευσης της αγροτιάς από το κεφάλαιο, ούτε της φτώχειας και της πείνας που διευρύνονται στις λαϊκές οικογένειες, ως αποτέλεσμα της βάρβαρης πολιτικής τρόικας - Ε.Ε. - κυβέρνησης".
Τέλος ο Μ. Μαΐλης είπε (Ράδιο 9) ότι "οι μεσάζοντες είναι συστατικό στοιχείο ενός συγκεκριμένου συστήματος. Δεν είναι δυνατόν να καταργηθούν οι μεσάζοντες ως συστατικό ενός ολόκληρου κοινωνικο-οικονομικού συστήματος το οποίο έχει στόχο το κέρδος. Η λύση και το 'τσάκισμα' των μεσαζόντων μπορεί να προέλθει μόνο μέσα από την ανατροπή των μονοπωλίων".
(Σχόλιο από την ΑΥΓΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: