ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Αγγελίες που προκαλούν σοκ - Φοιτήτρια ζητά... περιστασιακό σεξ!

Φωτογραφία Αρχείου

"Είμαι φοιτήτρια και ψάχνω αγόρια για περιστασιακό σεξ
 δωρεάν"

Αυτός είναι ο τίτλος αγγελίας που δημοσιεύτηκε στο internet… Η αγγελία ανέβηκε στις  αρχές του Φεβρουαρίου οπότε έχουμε μία απορία για το πως θα έβρισκε χρόνο η εν λόγω φοιτήτρια μέσα στην εξεταστική για περιστασιακό σεξ, αλλά το προσπερνάμε… "Δυστυχώς" το site που είχε την αγγελία έχει πέσει… και δεν ξέρουμε αν η φοιτήτρια βρήκε ή όχι αυτό που έψαχνε… Και για να το δείτε με τα ίδια σας τα μάτια… ορίστε το screenshot.
Απορία έτερη. Μετά από ένα μήνα λογικό είναι να αναρωτηθεί κανείς για την διεισδυτικότητα ή όχι του εν λόγω σάιτ!
Πάντως τέτοιου  είδους περιστατικά δεν μπορεί να περάσουν απαρατήρητα και κυρίως θα είναι λάθος να ερμηνευτούν μόνον με την επιστράτευση της σεξίστικης συμπεριφοράς.
Νωπό είναι ακόμη το περιστατικό φοιτήτριας που εξεδίδετο σε ξενοδοχείο της Πάτρας και που όταν ο πατέρας της προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία βρέθηκε προ δυσάρεστης εκπλήξεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: