ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Με γλέντι σε κοσμική ταβέρνα γιόρτασε την έκτη επέτειό της



Τρία στιγμιότυπα από το γλέντι που ακολούθησε.

 
Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής χθες, κράτησε  η συνεστίαση της παράταξης «Τώρα για την Πάτρα», που πραγματοποιήθηκε, προχθές Σάββατο, στην κοσμική ταβέρνα «Κληματαριά», στα Συχαινά, με την συμπλήρωση έξι ετών από την ίδρυσή της.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Δημαράς
 Στην ολιγόλεπτη ομιλία του ο Δήμαρχος Γ. Δημαράς αναφέρθηκε στο ιστορικό ίδρυσης της παράταξης και στην προσφορά της στην πόλη, για να τονίσει την αποφασιστικότητα του ιδίου και των μελών της, να προχωρήσουν στην υλοποίηση του έργου που οραματίστηκαν, ενάντια στα όποια εμπόδια παρεμβάλλονται.
Το κέφι των παρισταμένων κράτησε αμείωτο λαϊκή ορχήστρα, που έπαιζε ρυθμούς, οι οποίοι ξεσήκωσαν ακόμη και τους πιο… δύσκολους στο χορό. Η έκπληξη ήρθε από το γυναικείο φύλλο, που απέδειξε με την χορευτική του δεινότητα την ανωτερότητά του έναντι του ανδρικού των συμμετεχόντων.
Παρόντες άπαντες αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, βοηθοί δημάρχου, μέλη της παράταξης μετά συγγενών και φίλων, δημοτικοί  κοινοτικοί σύμβουλοι για να μην χάσουν το γεγονός που συνδυάστηκε με ποιοτικό φαγητό και τιμές εναρμονισμένες  στα ισχνά βαλάντια, που λόγω μνημονίων συνεχώς πληθαίνουν.

Αριστερά ο Γ. Σιγαλός, δεξιά ο Ανδρέας Φίλιας.
Ο δήμαρχος Δημαράς σε φιλική συζήτηση
Ο σύμβουλος Δημ. Βούλγαρης (δεξιά) με τά της συζύγου του (αριστερά).
Ο Θόδωρος Σκροπολίθας και δίπλα του Ο Γ. Βιδάλης.









Από αρ. Ανδρέας Γαλάζιος,  Ανδρέας Ριζούλης και Δ. Σαρδελιάνος.
Ένα ακόμη στιγμιότυπο.




Δεν υπάρχουν σχόλια: