ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Μεταλλαγμένα σε σουπερμάρκετ επισημαίνουν ακτιβιστές στην Αθήνα

Πίνουμε γάλα από ζώα που ταΐζονται με μεταλλαγμένες τροφές!

Δειγματοληψία της Greenpeace αποκάλυψε ότι τέσσερις εταιρείες χρησιμοποιούν μεταλλαγμένες  ζωοτροφές

Ακτιβιστές από νωρίς το απόγευμα σήμερα βρίσκονται σε σούπερ μάρκετ σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και τοποθετούν αυτοκόλλητα σε συσκευασίες γάλακτος των εταιρειών ΔΕΛΤΑ, ΟΛΥΜΠΟΣ, ΜΕΒΓΑΛ και ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ με την ένδειξη «Μεταλλαγμένες ζωοτροφές;» .
Τυχαία δειγματοληψία της Greenpeace αποκάλυψε ότι αυτές οι τέσσερις εταιρείες χρησιμοποιούν ζωοτροφές έως και 90% θετικές στα μεταλλαγμένα. Με δεδομένο ότι η έρευνα της  Greenpeace αφορά τυχαία δείγματα ζωοτροφής και ότι όλα τα δείγματα που περιείχαν σόγια βρέθηκαν μεταλλαγμένα, το πρόβλημα είναι τεράστιο και δεν αφορά μερικές φάρμες!
Στόχος της Greenpeace δεν είναι τα ίδια τα σούπερ μάρκετ, αλλά οι εταιρείες ζωικών προϊόντων που έχουν την ευθύνη να εξασφαλίζουν ότι τα ζώα, από τα οποία παράγονται τα προϊόντα τους, εκτρέφονται με μη μεταλλαγμένη ζωοτροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: