ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Έκθετος ο συνταγματολόγος κύριος Μπένι, από την απόφαση του ΣτΕ

Λουκάς Π.: Τι στραπάτσο κι αυτό; Μας πώς τα κάνατε έτσι ρε Μπένι; Φαλάγγι μας πήρανε οι παλιοαριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ! Ευάγγελος: Άστα ρε Λουκά. Γιατί μου τα θυμίζεις;

Η μάχη ενάντια στο χαράτσι συνεχίζεται στο Ευρωδικαστήριο
 
Τεράστια νίκη του κινήματος των πολιτών και αντίστοιχη ήττα του υπουργού Οικονομικών κυρίου Μπένι ή Ευ. Βενιζέλου, που υπερασπίστηκε μέχρι τέλους το επαχθές μέτρο, αποτελεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε αντισυνταγματική την διακοπή του κοινωνικού αγαθού του ρεύματος σε όσους δεν είχαν να πληρώσουν το χαράτσι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Παράλληλα το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να κρίνει αντισυνταγματικό και τον ίδιο το νόμο στην περίπτωση που η επιβολή του επεκταθεί πέραν της διετίας, καθώς η απόφαση περί συνταγματικότητας συνίσταται στην περιορισμένη διάρκεια του μέτρου.
Η μάχη μεταφέρεται πλέον στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, όπου θα προσφύγουν οι δικηγορικοί σύλλογοι Αθηνών και Καλαμάτας διεκδικώντας την οριστική κατάργηση του χαρατσιού ως αντίθετο, σε θεμελιώδεις αρχές και δικαιώματα (ανθρώπινης αξιοπρέπειας, ιδιοκτησίας, αναλογικότητας, ισότητας κ.λπ.).

ΣΥΝ: "Εκτεθειμένοι οι εμπνευστές"

Στο μεταξύ, με αφορμή την απόφαση της ολομέλειας του ΣτΕ, ο Συνασπισμός με ανακοίνωσή του τονίζει: "Ο -εκδίδων αντισυνταγματικές αποφάσεις- 'συνταγματολόγο' υπουργός Οικονομικών και όλο το επικοινωνιακό επιτελείο της απονομιμοποιημένης κυβέρνησης παίζουν ξανά το ίδιο φθηνό έργο τρομοκράτησης της κοινωνίας. Τότε απειλούσαν ότι θα κόψουν το ρεύμα στα σπίτια των πολιτών που δεν θα πλήρωναν το χαράτσι, τώρα απειλούν να τους πάρουν λεφτά, σπίτια κ.ο.κ.
Θα αποτύχουν και πάλι. Απέναντί τους έχουν ένα πρωτοφανές, συνειδητοποιημένο και καλά οργανωμένο κίνημα ανυπακοής, που συνεχίζει μετά την πρώτη νίκη να παλεύει μέχρι την οριστική κατάργηση κάθε άδικου και παράνομου χαρατσιού. Χρησιμοποιώντας όλα τα όπλα που έχει στη διάθεσή του (κινηματικά, νομικά, πολιτικά) θα εκθέσει για μια ακόμη φορά τους εμπνευστές των αντιλαϊκών και βάρβαρων φορομπηχτικών σχεδιασμών".

Δεν υπάρχουν σχόλια: