ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Ο υβριστής της αριστεράς Θ. Πάγκαλος δεν κάνει ούτε ώρα χωρίς εξουσία


Αυτός και ο Αβραμόπουλος με συνεντεύξεις τους τάσσονται υπέρ της μετεκλογικής συνεργασίας ΠΑΣΟΚ - ΝΔ
Βρε που φτάσαμε! Από την επάρατο Δεξιά που κατάγγελναν σύσσωμοι στο ΠΑΣΟΚ, προεξάρχοντων κάποιων  ακραιφνών σοσιαλιστών, τώρα γλύφουν την Δεξιά μη τυχόν και μείνουν  εκτός εξουσίας κι από πάνω βρίζουν την αριστερά που διεκδικεί για λογαριασμό του λαού.
Βλέπουν ότι ο λαός με τις δημοσκοπήσεις που γίνονται δεν τους εμπιστεύεται, δίνοντάς τους ποσοστά που τείνουν να είναι μονοψήφια και τι σκαρφίζονται; Γλύψιμο εκεί που έφτυναν. Και επειδή δεν φθάνουν τα ποσοστά τους, πιέζουν και τους όμορους να μπουν στην κυβέρνηση, μετά τις εκλογές, για να γλύψουν κανά κοκαλάκι σαν τον Καρατζαφέρη.
Α, και κάτι ακόμη. Ο κύριος Πάγκαλος δηλώνει ότι την μόνη αριστερά που αναγνωρίζει είναι το ΠΑΣΟΚ. Τι κρίμα που τα αριστερά κόμματα δεν τυγχάνουν της εγκρίσεώς του!

Χωρίς λεζάντα. Μιλά μόνη της
 Υπέρ της συνεργασίας των δυο κομμάτων ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας και μετά τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών τάχθηκαν με συνεντεύξεις τους  στο Βήμα της Κυριακής ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος και ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος. Ο τελευταίος προβάλλει την άποψη ότι η συνεργασία θα επιδιωχθεί ακόμη και στην περίπτωση της αυτοδυναμίας από την πλευρά του κόμματός του, που όμως δεν είναι και σίγουρος ότι θα την κατακτήσει.
«Ο κ. Παπαδήμος ήξερε να ορθώσει το ανάστημά του και να μιλήσει ως ίσος προς ίσον στους χώρους λήψης αποφάσεων» λέει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος στη συνέντευξή του. Δηλαδή παραδέχεται ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ήταν για τα.. μπάζα!
Επίσης, αποκαλύπτει ότι υπάρχουν συζητήσεις -ανεπίσημες- για μετεκλογική συνεργασίας των δύο κομμάτων, στις οποίες μετέχουν βουλευτές, συνδικαλιστές, πολιτικά στελέχη, διανοούμενοι και επιχειρηματίες.
Χαρακτηρίζει «ανίκανους και ανυπόληπτους» όσους διαχειρίστηκαν την κρίση και εν συνεχεία, όταν απομακρύνθηκαν, προχώρησαν σε κριτική, και «αισχρή περίπτωση» τους λεγόμενους «κηπουρούς» του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Υπέρ της εθνικής συνεννόησης και της συνεργασίας των κομμάτων και μετά τις εκλογές τάσσεται ο υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Δίνει, μάλιστα, και το μετεκλογικό στίγμα, προβάλλοντας την άποψη ότι η συνεργασία θα επιδιωχθεί ακόμη και στην περίπτωση της αυτοδυναμίας από την πλευρά του κόμματός του.
«Η συνεργασία και η συνεννόηση ανάμεσα στα κόμματα κρίνεται απαραίτητη, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών» τονίζει σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: