ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Δεκαήμερο τιμής και μνήμης για τους ήρωες του Μπλόκου Καλογρέζας



Πραγματοποιείται από τον Δήμο Νέας Ιωνίας

Ξεκίνησαν την Παρασκευή (9.3.2012) και θα ολοκληρωθούν την επόμενη Κυριακή 18 Μαρτίου οι εκδηλώσεις που οργανώνουν ο Δήμος Νέας Ιωνίας και οι συγγενείς των εκτελεσθέντων για την επέτειο της συμπλήρωσης 67 χρόνων από την εκτέλεση 22 αγωνιστών της Αντίστασης στο Μπλόκο της Καλογρέζας.

Χθες Κυριακή 11 Μαρτίου 2012, ώρα 10 π.μ.
Πραγματοποιήθηκε Μνημόσυνο των 22 εκτελεσθέντων στον Ι.Ν. της Ζωοδόχου Πηγής Καλογρέζας. Ακολούθησε Δέηση στο Ηρώο. Ομιλία του Δημάρχου Ν. Ιωνίας Ηρακλή Γκότση. Προσκλητήριο νεκρών. Κατάθεση στεφάνων.
Το βράδυ, στις 8 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Ιωνίας «Γιάννης Δομνάκης» (Αρχιμήδους και Λυκαονίας) επαναλήφθηκε η θεατρική παράσταση του Γ. Νεόφυτου «Μανώλη».

Σήμερα Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012 ώρα 7 μ.μ.
Συνεδριακό Κέντρο (Πατριάρχου Ιωακείμ 4 - Πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ)
Παρουσίαση του βιβλίου «100 Μάχες Εθνικής Αντίστασης Χαρτογραφημένες» (Επιμέλεια Βαρδής Β. Βαρδινογιάννης, Μαρία Ν. Αλβέρτη) από τον καθηγητή Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου Προκόπη Παπαστράτη.

Ο αγωνιστής Βαρδής Βαρδινιγιάννης.
Στην εκδήλωση ο Δήμος Ν. Ιωνίας θα τιμήσει τους αγωνιστές Βαρδή Βαρδινογιάννη και τον Ιωνιώτη Δημήτρη Κυριαζή και θα επιδώσει σε εκπρόσωπο του κινήματος της Νάντης της Γαλλίας «Je suis grec» τους τίτλους του επίτιμου δημότη Νέας Ιωνίας.

Μεθαύριο Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012 ώρα 6 μ.μ.
Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας
Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Παλαιμάχων Νέας Ιωνίας και Παναθηναϊκού.
Το βράδυ στις 8 μ.μ.
Ιωνικός Σύνδεσμος (Τσουρουκτσόγλου 1 & Λ. Ηρακλείου 251)
Θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «Πουλιά στον Βάλτο» της Αλίντας Δημητρίου (2008, 104 λεπτά). Θα μιλήσουν η αγωνίστρια Φιφή Πρωτογερέλλη και απόγονος του εκτελεσμένου στο Μπλόκο της Καλογρέζας Κωνσταντίνου Κοντόπουλου.

Το Σάββατο 17 Μαρτίου 2012 ώρα 8 μ.μ.
Δημοτικό Θέατρο Ν. Ιωνίας «Γιάννης Δομνάκης» (Αρχιμήδους και Λυκαονίας)
Η ορχήστρα του Δήμου Νέας Ιωνίας και το Θεατρικό Εργαστήρι παρουσιάζουν «Γράμματα εκτελεσμένων νέων».
Διεύθυνση ορχήστρας: Στέφανος Ψαραδάκος. Γενική επιμέλεια: Ιωσήφ Πολυκάρπου.

Την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 ώρα 9 π.μ.
Δημοτικό Στάδιο Ν. Ιωνίας
27οι Αγώνες Στίβου με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών από τα σχολεία του Δήμου αλλά και ανεξάρτητων αθλητών βάσει της σχετικής προκηρύξεως του ΟΠΑΝ του δήμου, του ΑΓΣ «Ανατολή» και του ΦΟΝΙ.
Συνδιοργανώνουν:
Αγωνιστές Εθνικής Αντίστασης Καλογρέζας, Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας (ΟΠΑΝ), Ιωνικός Σύνδεσμος, Φυσιολατρικός Όμιλος Νέας Ιωνίας, Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος «Ανατολή», Σύνδεσμος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Νέας Ιωνίας, Ένωση Μικρασιατών Ν.Ι. «Η Καππαδοκία», Ένωση Παλαιών Προσκόπων, 4ο Σύστημα Προσκόπων Περισσού.


Δεν υπάρχουν σχόλια: