ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Ο κωλοτούμπας του ΛΑΟΣ αποκάλυψε την ατζέντα της ακροδεξιάς

"Πέστε μας κύριε κωλοτούμπα με τι τύπο όπλου θα αντιμετωπίσετε τους ανταγωνιστές σας" φαίνεται να ρωτά ο δημοσιογράφος.

Ζητά να οπλοφορούμε για να αντιμετωπίσουμε εμείς τους μετανάστες και αυτός την ανταγωνίστριά του «Χρυσή Αυγή»

Σε εκλογικό και πολιτικό ανταγωνισμό με την «Χρυσή Αυγή» βρίσκεται ο κωλοτούμπας  Καρατζαφέρης, ο οποίος, στη Βουλή, ανέπτυξε την ατζέντα της ακροδεξιάς για την ασφάλεια. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ πρότεινε να αλλάξει ο νόμος ώστε οι πολίτες να μπορούν να πυροβολούν εναντίον όσων παραβιάζουν τις εστίες τους, να αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο ώστε να πυροβολεί πρώτα ο αστυνομικός τους κακοποιούς, να μένουν οι μετανάστες σε άδεια στρατόπεδα και να σιτίζονται μόνο όσοι θα έχουν εργασία και θα παράγουν.
«Θα διώξουμε όλους τους λαθρομετανάστες, δεν θα αφήσουμε κανέναν», είπε ο κωλοτούμπας, εκφωνώντας τον προεκλογικό του λόγο εντός Βουλής και προϊδεάζοντας για την θέση που θα κρατήσει σε περίπτωση που θα κληθεί μετά τις εκλογές να συνεργαστεί και πάλι με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αφού θα χρειασθούν και τρίτο στην παρέα για να έχουν πλειοψηφία.
Ψυχραιμία συνέστησε ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος επεσήμανε ότι η αντιμετώπιση της εγκληματικότητας πρέπει να αντιμετωπιστεί με συνέργεια της αστυνόμευσης, της δικαιοσύνης και του σωφρονιστικού συστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: