ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

«Μην παίζετε με τη δημοκρατία και τους πολίτες»

Ο Χρήστος Γιαννούλης

  ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Αυτά τονίζει τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Χρήστος Γιαννούλης, δίνοντας ηχηρή απάντηση στη διαστρέβλωση του Πρώτου Θέματος, σε δημοσίευμά του με τίτλο «Γιαννούλης (ΣΥΡΙΖΑ) : Περιμένω απαντήσεις από την Περιφέρεια, την Πολεοδομία και την Πολιτεία για την πισίνα Κασσελάκη».

«Αναπαραγωγή και διαστρέβλωση ισούται με ενοχή και δόλο. Επιβεβαιώνει δε την εκδοχή της προσωπικής στοχοποίησης του Στέφανου Κασσελάκη» επισημαίνει σε ανάρτησή του, ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ απευθυνόμενος στον εκδότη του Πρώτου Θέματος, Τάσο Καραμήτσο, υπογραμμίζει: «Ανάγνωση και γραφή γνωρίζετε (ελπίζω) διαφορετικά δεν θα είχατε και τόσο μα τόσο ευνοϊκές μεταχειρίσεις από την κυβέρνηση Μητσοτάκη από την εποχή που λαμβάνατε αμοντάριστα προς δημοσίευση τα non paper».

«Επαναλαμβάνω ότι αν υπάρχει οτιδήποτε, αρμόδιοι να το κρίνουν είναι τα συντεταγμένα όργανα της πολιτείας. Τα ίδια που σιωπούν για τις υποκλοπές, τα Τέμπη, τις χαριστικές ρυθμίσεις, την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια» επισημαίνει ακόμα ο Χρήστος Γιαννούλης και τονίζει χαρακτηριστικά: «Μην παίζετε με την δημοκρατία και τους πολίτες διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα και ακολουθώντας το δόγμα Μητσοτάκη. Ακριβοί στα πίτουρα, φτηνοί στο αλεύρι».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: