ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Ανάρμοστη συμπεριφορά της υφυπουργού του Μητσοτάκη

 

Η Zωή Ράπτη πάνω σε σκάφος χορεύει τσιφτετέλι-«σάντουιτς» με δύο άνδρες, ενώ τα καμένα της Αττικής ακόμη καπνίζουν!

Η υφυπουργός Ανάπτυξης, Ζωή Ράπτη, στο πλαίσιο των αναπτυξιακών αρμοδιοτήτων της  ανέπτυσσε ικανότητες στα αποκαΐδια των περιουσιών στην ΒΑ Αττική, επί σκάφους στο οποίο επέβαινε με ομάδα ανδρών και γυναικών, και απαθανάτισε το γεγονός βιντεοσκοπούμενη να χορεύει τσιφτετέλι-οριεντάλ ανάμεσα σε δύο άνδρες (πίσω-μπρος) τον... αναπτυξιακό χορό τύπου «σάντουϊτς». 

Και από πόλιτικής άποψης του όλου θέματος, η συμπεριφορά της, όχι μόνον του λικνισματος των γοφών της ήταν εξόχως σημαντική καθώς ήρθε μία μέρα μετά τον πύρινο όλεθρο που σάρωσε την Αττική στις 12 Αυγούστου.

Έτσι λοιπόν η υπουργός βρέθηκε στις 13 Αυγούστου σε σκάφος στα ανοιχτά της Αστυπάλαιας, όπως αναφέρει το dnews, να χορεύει εν μέσω των δύο «μπρατσωμένων» κυρίων και να λικνίζεται τραγουδώντας «μία είναι η ουσία δεν υπάρχει αθανασία». Προφανώς θα εννοούσε την... αθάνατη κυβερνητική αναισθησία με τις αξέχαστες πρακτικές της κυβέρνηση Μητσοτάκη, όπου με εντολή του υπουργείου φυλάσσονταν βίλες και άτυχης Νάντια κάηκε η οικία, παρόλο που απ΄ έξω φύλαγε πυροσβεστικό, στην πυρκαγιά την προηγούμενη μέρα, όταν το πυροσβεστικό όχημα έσπευσε να προφυλάξει βίλες επώνυμων

Και εν πάση περιπτώσει φυσικά και έχει δικαίωμα να χορεύει και με έναν και με δύο και με τρεις και με πέντε και με όσους θέλει άνδρες, αλλά υπάρχει μκαι το τάιμ για κάθε συμπεριφορά.

Και εν πάσει περιπτώσει φαίνεται πως η συμπεριφορά κάποιων στελεχών της κυβέρνησης παρα-είναι  τραβηγμένη, σε σημείο που προκαλεί. Ανάλογη επίδειξη αλαζονείας είχαμε πριν λίγες μέρες με την Αχαιή τέως υφυπουργό κα Αλεξοπούλου στην Λέσβο όπου μετακινούνταν με πόρσε ομόσταυλού της.  

Σχετικά τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη μπορούμε να τον κατηγορήσουμε για πολλά –πάρα πολλά- αλλά προνοώντας δεν ξέφυγε  δημοσίως της συμπεριφοράς που πρέπει να έχει ένα κυβερνητικό στέλεχος, εάν εξαιρέσουμε την θλιβερή περίπτωση του γλεντιού στην Ικαρία, που διοργανώθηκε από στελέχη της ΝΔ, στο οποίο συμμετείχε ο Κυρ. Μητσοτάκης, ενώ η χώρα λυμαίνονταν από το κόβιντ, οι κυβερνητικοί μέντορες τόνιζαν διαρκώς της σημασία του κλεισίματος των πολιτών στα σπίτια τους και ολόκληρη η χώρα κινούνταν σε ρυθμούς λοκ ντάουν!

Η κα Ζωή Ρ΄παπτη, στην περίπτωσή της προτίμησε να χορέψει οριεντάλ, και βιντεοσκοπήθηκε ώστε να μάθει η κατακαημένη επικράτεια της ΒΑ Αττικής, τι σημαίνει χορεύουμε τσιφτετέλι και με «βεντουζάρουν δύο άντρες μπρος και πίσω;

Και προφανώς είναι τόση μεγάλη η αλαζονεία της, που δεν αντιλαμβάνεται το μέγεθος της πρόκλησης που εστί για τους ανθρώπους, που ακόμη τριγυρίζουν στα καμένα τους γιατί δεν έχουν που να πάνε!    

Δεν υπάρχουν σχόλια: