ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Μήνυση καταθέτει κατά Παύλου Πολάκη η Αθηνά Λινού

 


Θα κινηθεί νομικά κατά συγκεκριμένων μέσων ενημέρωσης. Προσθέτει επίσης πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί

Την πρόθεσή της να κινηθεί νομικά κατά του Παύλου Πολάκη γνωστοποιεί η Αθηνά Λινού η οποία ξεκαθαρίζει επίσης πως δεν υπάρχει θέμα παραίτησης.

Σε επικοινωνία που είχε μαζί της το in.gr η κα Λινού ανέφερε οτι προτίθεται να καταθέσει μήνυση κατά του κ. Πολάκη κι ότι θα κινηθεί νομικά κατά συγκεκριμένων μέσων ενημέρωσης. Προσθέτει επίσης πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί, ούτε να παραδώσει της έδρα της.

Υπενθυμίζεται πως ο ανεξάρτητος βουλευτής, αλλά στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης έχει εξαπολύσει σφοδρά πυρά κατά της κας Λινού, για το θέμα των χρηματοδοτήσεων του Ινστιτούτου Prolepsis.

Ως προς αυτό το θέμα η βουλευτής επαναλαμβάνει πως όλα τα πρ

ογράμματα του ινστιτούτου ούτως ή άλλως, ελέγχονται από ορκωτούς λογιστές, διεθνείς ελεγκτικούς οργανισμούς καθώς και από κρατικούς φορείς.

Προσθέτει πως για κάθε πρόγραμμα, υποβάλλονται εκθέσεις πεπραγμένων μαζί με οικονομικούς απολογισμούς προς κάθε ενδιαφερόμενο, οι οποίοι τα αξιολογούν όχι μόνο ως προς τη νομιμότητά τους και τη χρηστή διαχείριση των κονδυλίων, αλλά και ως προς την αποτελεσματικότητά τους.

«Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι οποιοσδήποτε επιπλέον έλεγχος θα επιβεβαιώσει ότι το έργο αυτό ήταν πάντα και νόμιμο, και ηθικό, και αποτελεσματικό», τονίζιει η κ. Λινού.

Για το θέμα έχει γίνει γνωστό από την Κουμουνδούρου οτι ερευνάται ενώ και την Πέμπτη μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του ανέφερε ότι «ήδη ερευνώ προσωπικά και θα αποφασίσω νηφάλια όταν θα έχω τα πλήρη στοιχεία

Δεν υπάρχουν σχόλια: