ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Κλείνει η Kinder μετά το σκάνδαλο με τη σαλμονέλα

Ferrero

 

Η εταιρεία δηλώνει ότι «λυπάται βαθύτατα» για το θέμα και ζητά συγγνώμη από όλους τους πελάτες και τους συνεργάτες της

Η Ferrero έχασε την άδειά λειτουργίας του εργοστασίου της στο Αρλόν του Βελγίου μετά από απόφαση της Υπηρεσία Ασφάλειας Τροφίμων (AFSCA). Το εργοστάσιο δεν επιτρέπεται να παράγει, να εισάγει ή να εξάγει, προϊόντα καθώς χάθηκε η εμπιστοσύνη όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός λόγω της ελλιπούς ενημέρωσης που παρείχε ο ιταλικός κολοσσός ειδών ζαχαροπλαστικής Ferrero.

«Έπειτα από έρευνες και μετά τις διαπιστώσεις των τελευταίων ωρών ότι οι πληροφορίες που παρείχε η Ferrero είναι ελλιπείς, η Υπηρεσία προχωρεί σήμερα στην ανάκληση της άδειας λειτουργίας του εργοστασίου παραγωγής της Ferrero στο Αρλόν», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η AFSCA, η οποία ταυτόχρονα έδωσε εντολή για την ανάκληση όλων των προϊόντων της Kinder που παρασκευάστηκαν από το συγκεκριμένο εργοστάσιο.

Δεν είναι σαφές για πόσο καιρό το εργοστάσιο πρέπει να αναστείλει τις δραστηριότητές του: «θα εξαρτηθεί από τους ίδιους. Μόλις μπορέσουν να αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη και να εγγυηθούν ότι τηρούνται όλοι οι κανόνες και οι κανονισμοί, η παραγωγή μπορεί να αρχίσει και πάλι"».

Συγγνώμη ζήτησε η σοκολατοβιομηχανία Ferrero

Σε ανακοίνωσή της, η Ferrero παραδέχεται ότι έκανε λάθος, σύμφωνα με το πρακτορείο Τύπου Belga. Η σοκολατοβιομηχανία αναγνωρίζει «εσωτερικές ελλείψεις» που οδήγησαν στην καθυστερημένη κοινοποίηση των πληροφοριών. Η εταιρεία δηλώνει ότι «λυπάται βαθύτατα» για το θέμα και ζητά συγγνώμη από όλους τους πελάτες και τους συνεργάτες της.

Η AFSCA καλεί τους καταναλωτές να μην καταναλώνουν πλέον τα προϊόντα Kinder και απαιτεί επίσης από τη Ferrero να βελτιώσει τη φιλικότητά της προς τον πελάτη. Οι καταναλωτές με ερωτήσεις μπορούν να επικοινωνούν με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Ferrero μέσω του consumer.service.benelux@ferrero.com ή του 0800 21042.

Σημειώνεται ότι και στην Ελλάδα σε ανάκληση συγκεκριμένων παρτίδων της εταιρίας Kinder, προχώρησε ο ΕΦΕΤ, μετά την ανάκληση προϊόντων στη Γαλλία και στη Βρετανία λόγω πιθανής παρουσίας σαλμονέλας, αφού επέκτεινε την ανάκληση στο σύνολο των προϊόντων Kinder Schokobons και Kinder Surprise Maxi των 100gr ανεξαρτήτου παρτίδας. 

Η ανάκληση των προϊόντων -σύμφωνα με την έκδοση  Δελτίων  Τύπου είτε μέσω της ιστοσελίδας του Ε.Φ.Ε.Τ.  www.efet.gr - οφείλεται στην αδυναμία της εταιρείας παραγωγής που εδρεύει στο  Βέλγιο, να διασφαλίσει την ασφάλειά τους. Το εργοστάσιο δεν επιτρέπεται να παράγει, να εισάγει ή να εξάγει, προϊόντα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: