ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Πάτερ Ιωάννης: «Στηρίζουμε τον αυριανό πρωθυπουργό, τον Αλέξη Τσίπρα»

 
Δήλωσε «ενεργός πολίτης» ο οποίος στηρίζει «προοδευτικούς ανθρώπους όπως είναι στο ΣΥΡΙΖΑ»
screenshot/youtube

Μία ασυνήθιστη παρουσία, ιδιαίτερα για ένα συνέδριο όπως αυτό του ΣΥΡΙΖΑ αντίκρισαν όσοι μετέβησαν το απόγευμα της Πέμπτης στο Τάε Κβον Ντο.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας Ιωάννης μιλώντας στην κάμερα του web tv του avgi.gr και της Αυγής και στον Αντώνη Ραυτόπουλο δήλωσε «ενεργός πολίτης» ο οποίος στηρίζει «προοδευτικούς ανθρώπους όπως είναι στο ΣΥΡΙΖΑ».

Παράλληλα ο πάτερ Ιωάννης από το Ρέθυμνο της Κρήτης, δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι «στηρίζουμε τον αυριανό πρωθυπουργό, τον Αλέξη Τσίπρα».

Ο ίδιος προσθέτοντας ότι είναι σύνεδρος δήλωσε ότι στηρίζει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, «τον άνθρωπο που έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, που έλυσε ένα μακροχρόνιο πρόβλημα στα βόρεια σύνορά μας με τη Συμφωνία των Πρεσπών».

«Αυτή τη στιγμή ο λαός περνά πάρα πολύ δύσκολα» σημείωσε ο π. Ιωάννης και κάλεσε τον ελληνικό λαό «να υποστηρίξει τους ανθρώπους που ούτε σκιές άφησαν, ούτε σκελετούς στις ντουλάπες των υπουργείων όταν έφυγαν, αλλά άφησαν 37 δισ. για όφελος του ελληνικού λαού. Στηρίζουμε τους έντιμους, του ηθικούς, τους προοδευτικούς που έβγαλαν τη χώρα από τα μνημόνια».


Δεν υπάρχουν σχόλια: