ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Δημογραφική έρευνα του Ν. Πουλαντζά για τον ΣΥΡΙΖΑ

 

Η έρευνα πραγματοποιείται μεταξύ 13 και 20 Απριλίου 2022 και μπορούν να πάρουν μέρος σε αυτή όλα τα μέλη και οι φίλοι/ες του κόμματος


Στο πλαίσιο του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιείται μεγάλη διαδικτυακή έρευνα για την αποτύπωση των δημογραφικών, κοινωνικών και πολιτικών χαρακτηριστικών των μελών και των φίλων του κόμματος, με ευθύνη του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς.

 Η έρευνα πραγματοποιείται μεταξύ 13 και 20 Απριλίου 2022 και μπορούν να πάρουν μέρος σε αυτή όλα τα μέλη και οι φίλοι/ες του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.

Οι έρευνες των συνεδρίων του κόμματος πραγματοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια και αποτελούν σπουδαία εργαλεία πολιτικής και ιστορικής τεκμηρίωσης και για το λόγο αυτό είναι σημαντική η όσο το δυνατόν μαζικότερη και αντιπροσωπευτικότερη συμμετοχή. Σας παρακαλούμε λοιπόν να βοηθήσετε όσο μπορείτε στη διακίνηση της έρευνας.

 Μπορείτε να βρείτε περισσότερα για την έρευνα στο https://synedrio.syriza.gr/ και στο https://poulantzas.gr/ ή να πάρετε μέρος πατώντας εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: