ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Συνάντηση Ώρας Πατρών με τους Οικολόγους Πράσινους

Αναμνηστικό φωτογραφικό στιγμιότυπο μετά την συνάντηση και συνομιλία των εκπροσώπων Ώρας Πατρών και Οικολόγων Πρασίνων.


Αντικείμενό της ήταν τα θέματα της ενεργειακής κρίσης, της ακρίβειας και το πρόβλημα των απορριμμάτων

 

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση της παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων Ώρας Πατρών με τους Οικολόγους Πράσινους, στο πλαίσιο περιοδείας του κόμματος στην Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα της ενεργειακής κρίσης, της ακρίβειας και το πρόβλημα των απορριμμάτων.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι ανέπτυξαν τις θέσεις τους σχετικά με το θέμα των ενεργειακών κοινοτήτων, μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και τις θέσεις της Οικολογίας σε σχέση με τα απορρίμματα και την ανακύκλωση.

Ο επικεφαλής της Ώρας Πατρών ενημέρωσε για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί σχετικά με την υπογραφή ΕΕΑΑ και τη Δημοτική αρχή, το οποίο αφορά την ανακύκλωση.

Η διάλογος έγινε σε πολύ καλό κλίμα, άλλωστε στο Συντονιστικό της Ώρας Πατρών συμμετέχουν μετά την συνδιάσκεψη του Νοεμβρίου 2021 και οι Οικολόγοι Πράσινοι.

Πρόσφατα μάλιστα είχε πραγματοποιηθεί με επιτυχία, διαδικτυακή συζήτηση για το ρόλο των ενεργειακών κοινοτήτων στη ενεργειακή φτώχεια.

Από τους Οικολόγους Πράσινους παρών ήταν ο συμπρόεδρος Δημήτρης Πολιτόπουλος και ο πρώην Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Δημαράς.

Από την Ώρα Πατρών συμμετείχε ο επικεφαλής Ρώρος Γιώργος και το μέλος του Συντονιστικού Παντελής Πρέζας (Οικολόγος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: