ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Πήρε ''φωτιά'' η βενζίνη αυτοκινήτου στο πρατήριο!



 «Τοιοῦτος ἡμῖν ἔπρεπεν ἀρχιερεύς» - Ο λόγος για τον Μητσοτάκη που φροντίζει για την σιλουέτα μας! (Ε, 300 κιλά θα γίνουμε;)
 
Δημοσιοποιώ την απόδειξη που πήρα από την βενζίνη που έβαλα στο αυτοκίνητό μου για να διαπιστώσετε και εσείς, όσοι παραμένετε απίστοι... ψωμάδες (αφήστε θα το πληρώνουμε το ψωμί πιο ακριβά ακόμη κι από το πεντεσπάνι, σε λίγο) για να σας διαβεβαιώσω το πόσο ενδιαφέρεται ο Κούλης (Μωυσής) για την σιλουέτα μας! 
 
Μου το επισήμανε και φίλος δρομέας, που με είδε χθες το πρωί έξω από την εκκλησία. 
 
«Γιώργο, είδες πόσο ενδιαφέρεται ο Μητσοτάκης για μας; Βλέπω ότι σου έχει φτιάξει σιλουέτα. Τι δηλαδή; 300 κιλά θα γινόσουν», που λέει και ο μαλακάδωνις; 
 
Αυτά μου είπε, αλλά δεν γνώριζε και την άλλη προσφορά του Μωυσή! Ότι δήλαδή πήγα στο βενζινάδικο κι έφυγα όλο χαρά, μετά το γέμισμα του ντεπόζιτου του αυτοκινήτου μου! Η φωτογραφία (αριστερά) που σας σκάναρα αποδεικνύει του λόγου το αληθές:
 
89,50 η συνολική αξία βενζίνης, μετά φόρου. Και η ανάλυση: ΑΞΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ: 43,12 ευρώ, ή 48,17%. ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΑΣΜΟΙ: 46,18 ευρώ ή 51,83%! ΣΥΝΟΛΟ 89,50! 
 
Είδατε ο Μητσοτάκας-τάκας μας; Ούτε η ΔΕΗ να ήταν! ΞΑΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ! «Τοιοῦτος ἡμῖν ἔπρεπεν ἀρχιερεύς» (Ἑβρ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: