ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Αρχίσανε οι διακοπές νερού σε Οβρυά, Παραλία, Πετρωτό

 

 

Και οι εξάψαλμοι από αγανακτισμένους πολίτες του Δήμου Πατρέων για τον Πελετίδη που χάρισε το φράγμα σε ιδιώτες!

 

«Αρχίσανε οι διακοπές νερού σε Οβρυά, Παραλία, Πετρωτό κλπ ενώ ακόμα βρέχει στην Πάτρα!

Τόσο νερό έπεσε από τον ουρανό ρε ουρανόκατεβατοι άχρηστοι!! Το φράγμα Πείρου-Παραπείρου ξεχείλισε απο νερό!

Ντροπή το 2022 με φράγματα γεμάτα, η Πάτρα να διψάει επειδή ο δήμαρχος του ΚΚΕ με τις ιδεοληψίες του χάρισε την διαχείριση του Πείρου-Παράπειρου σε ιδιώτες!».

Τα παραπάνω ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb  ο Λάμπρος Λαμπρόπουλος, αγανακτισμένος από την εμμονή του δημάρχου Πελετίδη να αφήσει να περάσει το φράγμα Πείρου στα χέρια ιδιωτών, με αποτέλεσμα πολύ σύντομα να τρέχουν οι Πατρινοί να γεμίσουν μπιτόνια με νερό από διάφορα σημεία.  

Οι Πατρινοί το έργο αυτό το έχουν ξαναζήσει επί εποχής Άννινου, όταν το πόσιμο νερό ανακατεύονταν από το θαλασσινό και έρχονταν στις βρύσες των οικιών γεμάτο σκουριές, από το παμπάλαιο και εγκαταλελειμμένο δίκτυο, ενώ ο τότε δήμος μιλούσε για ευρωλιγούρηδες κατηγορώντας αυτούς που ζητούσαν την προσφυγή στα ευρωπαϊκά κεφάλαια για την αντικατάσταση του δικτύου! 

ΔΕΙΤΕ την ανάρτηση  του Λάμπρου Λαμπρόπουλου:


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: