ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Όταν σιωπούν τα τρολ του Δημάρχου Πατρέων Πελετίδη

 


Τότε  αναλαμβάνουν οι παρατρεχάμενοι και κάνουν... Αιγαίο Πέλαγος, με τις αμνήμονες ακρότητές  τους!

Μέχρι πριν λίγο καιρό τον ρόλο του μεγαφώνου της δημοτικής Αρχής Πελετίδη, τον ασκούσαν, κουτσά-στραβά, τα τρολ με αραιά τρολαρίσματα επ' αμοιβή!

Φαίνεται όμως ότι τα πράματα ζόρισαν και με την ανάδειξη της παράταξης Ρώρου της Ώρας Πατρών, που πια ασκεί συντονισμένη πολιτική, η οποία με τις τοποθετήσεις της στο Δημοτικό Συμβούλιο και στο λαό, αποκαλύπτει την υποκρισία των εξαγγελόμενων από την δημοτική αρχή, -τα παραδείγματα είναι πολλά, αρχής γενομένης από την Ξερόλακκα που θα καταργούσε την επόμενη ημέρα της ανάληψης των ηνίων του Δήμου, μέχρι το Θαλάσσιο Πάρκιν, συγγνώμη Μέτωπο ήθελα να γράψω, αλλά παρασύρθηκα από τον όγκο των οχημάτων που συναντούμε  καθημερινά εκεί, με ευθύνη του κ. Πελετίδη, μέχρι τα έργα που καρκινοβατούν  ή τον σφαγιασμό των δέντρων του Έλους και άλλα- το ζόρισμα των τρολ είναι ιδιαίτερο, αφού πρέπει να αναφερθούν στην μόνη παράταξη που είναι ζώσα πραγματικότητα, κάτω από το ρουθούνι του κ. Πελετίδη.

Και πως αντιμετωπίζεται αυτό; Σηκώνουν μανίκια και αναλαμβάνουν την δουλειά των τρολ οι ίδιοι, κολλητοί και μη της δημοτικής Αρχής του άφωνου Πελετίδη!

Συνήθης παρατρεχάμενος, λοιπόν, πρώην Πασόκος του  κλίματος Γιωργάκη, χθες ανέλαβε το  ξεσκόνισμα Πελετίδη, ενόψει της διαδικτυακής συζήτησης του Δημοτικού Συμβουλίου (σ.σ.: που να τολμήσει ο Δήμαρχος να συγκαλέσει συνέλευσης διά ζώσης!) και πίστεψε πως έβγαλε λαβράκι, γιατί η παράταξη του Ρώρου θα αποφάσιζε σε σύσκεψή της, για το πως και εάν θα στήριζε την πρόταση του Δήμου να αναλάβει το ΚΚΕ την ανύψωση της αναθηματικής στήλης για τον Μπελογιάννη.

Έγραψε για την κακή παράταξη του Ρώρου, ενώ η παράταξη της Δεξιάς του Παπαδημάτου τάχθηκε αμέσως υπέρ. Δεν έλαβε υπόψη του ο κολλητός εξ απορρήτων του κ. Πελετίδη, τις δημοκρατικές διαδικασίες  που υπάρχουν στην παράταξη Ώρα Πατρών. Και έκανε διάνα, από την ανάποδη, στην πρόβλεψή του! Όμως δεν του έκατσε όπως ήθελε. Η παράταξη Ρώρου τάχθηκε υπέρ του Μνημείου.

Προφανώς δεν γνωρίζει ότι ο κ. Ρώρος, είναι από τους πρώτους που από το 1975, αν θυμάμαι καλά, ξεκίνησαν τον εορτασμό της μνήμης των 125 εκτελεσμένων στο Γηροκομειό. Του μνημείου που συνάντησε την έχθρα του ΚΚΕ, όταν η Επιτροπή Πρωτοβουλίας  επανεκκίνησε το θέμα το 1996. Και αυτό επειδή  δεν έλεγχε την Επιτροπή!

Αν είχε παρακολουθήσει το θέμα θα γνώριζε ότι οι πρώην σύντροφοί του από το ΠΑΣΟΚ είχαν ταχθεί υπέρ, με τον δήμαρχο Καράβολα να ξεκινά τις διαδικασίες για τον διαγωνισμό!

Αλλά από την πολύ επανάσταση έχασε το μέτρο (πασέτο) και ανέλαβε το... αριστερόμετρο!

Να τον χαίρεται ο κ. Πελετίδης, για την παρθενική του εμφάνιση, μετά την σιωπή των τρολ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: