ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Αίρει τη στήριξη της στον κ. Ζαφειρόπουλο


 Τις προσεχείς ημέρες θα γίνουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την συνέχιση της ομαλής ενωτικής λειτουργίας του Συλλόγου

«ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ

Πάτρα 11/4/2022

Το εμπόριο, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και συνολικά η κοινωνία βίωσαν πλέον της δεκαετίας τα μνημόνια και πλέον των δύο χρόνων την πανδημία με αποτέλεσμα την ύφεση, την ανεργία, τα λουκέτα. 

Όλο αυτό το κρίσιμο διάστημα της οικονομικής και κοινωνικής τρικυμίας η παράταξή μας Ενωτική Διεκδικητική Κίνηση Εμπόρων ήταν στην πρώτη γραμμή διεκδίκησης και επίλυσης των αιτημάτων του εμπορικού κόσμου και της μικρομεσαίας επιχείρησης.

Η παράταξή μας είναι η πλειοψηφούσα παράταξη στον ιστορικό Εμπορικό & Εισαγωγικό Σύλλογο Πατρών τα τελευταία 9 χρόνια. Με συνέπεια και αγωνιστικότητα ήμασταν πάντα παρόντες προτάσσοντας τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων και διαφυλάσσοντας ως κόρη οφθαλμού την ενότητα του Συλλόγου.

Μετά την εκλογική διαδικασία του 2019 η παράταξή μας επέλεξε με δημοκρατικές διαδικασίες τον κ. Ζαφειρόπουλο ως πρόεδρο, χωρίς να είναι ο πρώτος πλειοψηφών σύμβουλος, για την τριετία 2019-2022.

Ο κ. Ζαφειρόπουλος , λίγο πριν τη λήξη της θητείας του, επέλεξε να αποχωρήσει από την παράταξη που τον στήριζε επιλέγοντας άλλους δρόμους.

Μετά από αυτή την ενέργεια η πλειοψηφία του συνδυασμού αίρει τη στήριξη της στον κ. Ζαφειρόπουλο. Τις προσεχείς ημέρες θα γίνουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την συνέχιση της ομαλής ενωτικής λειτουργίας του Συλλόγου.

Υπόλογος απέναντι στον εμπορικό κόσμο είναι ο κ. Ζαφειρόπουλος για τη διασπαστική του κίνηση στο τέλος της τριετούς θητείας του.

Συνεχίζουμε την Ενωτική και Διεκδικητική πορεία που χάραξαν και σφράγισαν οι τέως πρόεδροί μας Χρήστος Γκοτσόπουλος, ο αείμνηστος Ηλίας Παυλίδης, ο Νίκος Στριφτούλιας και Γιώργος Ρώρος».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: