ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Οι άριστοι της ΝΔ έδιωξαν τα ΑμεΑ από τα Γραφεία τους!

Ανακοίνωση του Τμήματος Αθλητισμού της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αναφορικά με την εκδίωξη του ΝΑΣ ΑμΕΑ Ν. Αχαΐας από το κτίριο που στεγαζόταν.

«Το Τμήμα Αθλητισμού της ΝΕ ΑΧΑΪΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με λύπη ενημερώθηκε για την απόφαση του ΔΣ του ΓΝ Πατρών ''Άγιος Ανδρέας'' να  εκδιώξει από το κτίριο της οδού Παπαδιαμαντοπούλου 17, το Νομαρχιακό Αθλητικό Σωματείο ΑμΕΑ Ν. Αχαΐας ,  όπου στεγάζονταν τα γραφεία του από το 2003 και αποτελεί την φορολογική και διοικητική του έδρα.

Η ανακοίνωση του ΝΑΣ ΑμΕΑ μας προκάλεσε και αγανάκτηση, για την συμπεριφορά του ΔΣ του Γ Ν Πατρών που προτίμησε να εκχωρήσει το κτίριο σε άλλο σωματείο ΑμΕΑ για να υλοποιήσει προγράμματα ΕΣΠΑ, πετάγοντας κυριολεκτικά στον δρόμο τα 30 και πλέον παιδιά με νοητική υστέρηση, αθλούμενους του ΝΑΣ ΑμΕΑ, αντί να εξευρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση ισόρροπης χρήσης των χώρων και από τα δύο σωματεία. 

Καλούμε τον Δήμο Πατρέων να βρει λύση στην στέγαση του εν λόγω σωματείου που εξυπηρετεί τα παιδιά που παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν, βρίσκουν το ψυχικό σθένος να αθλούνται και τώρα δεν έχουν ούτε ένα χώρο για να συνευρεθούν για τις αθλητικές τους δραστηριότητες». 


Δεν υπάρχουν σχόλια: