ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 12 Απριλίου 2022

«Όχι άλλο κάρβουνο», θα πάθουμε Ρουλίαση!



Πέστε μας, έστω, για τον κουμπάρο του υπ. Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, τον Γιώργο Καταπόδη, πρόεδρο της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων, τοποθετημένον επί ΣΥΡΙΖΑ,  που τον ξήλωσε το σύστημα!

 

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ


Κοντεύουμε να πάθουμε... Ρουλίαση, ή εάν είμαστε τυχεροί να γλυτώσουμε με ελάχιστη... ουκρανίαση!

Ανοίγεις τον δέκτη της τηλεοράσεώς σου, γυρίζεις το κουμπί του ραδιοφώνου σου να σε βγάλει στα ερτζιανά, κοιτάζεις τις πρώτες σελίδες του... έγκυρου Τύπου, κρεμασμένες στα μανταλάκια των περιπτέρων και σε πιάνει συναισθηματική αποπληξία, σε βαθμό που σου έρχεται να φωνάξεις, όπως ο ηθοποιός της ταινίας:

Όχι άλλο κάρβουνο!  Όχι πια, άλλη ενημέρωση, όχι Ρούλα, με τις αναλύσεις του αστυνομικού Δελτίου σας, αμάν πια με το ουκρανικό, με τους επιλεγέντες Ουκρανούς πρόσφυγες του πολέμου, όταν η πολιτισμένη Ευρώπη, συν και η Ελλάδα, στέλνει Ασιάτες πρόσφυγες πίσω στις χώρες από όπου ξεκίνησαν για να κλειστούν στις βάρβαρες φυλακές, όταν επίσης οι επαναπροωθήσεις προσφύγων στο Αιγαίο καταλήγουν σε πνιγμούς και εξαφανίσεις ανθρώπων.

Όχι άλλους ναζί της Αζόφ στο δωμάτιό μου. Επιτέλους πόλεμος γίνεται και στα σύνορα της Σαουδική Αραβίας με την Υεμένη, όπου μάλιστα έχουμε στείλει ελληνικό στράτευμα να πολεμήσει  στον Εμφύλιο με το μέρος της Σαουδικής Αραβίας, όπου οι νεκροί από αποκεφαλισμούς κρατουμένων είναι περισσότεροι από τους νεκρούς της πολεμικής σύρραξης!

Στην Ελλάδα έχουμε τον δικό μας πόλεμο. Κι αν το συγκρίνουμε με αυτό της Ουκρανίας βγαίνουμε νικητές στους αριθμούς! Προ λίγων ημερών, στις 6 Απριλίου, η δημοτική Αρχή του Κιέβου, ανακοίνωσε ότι από την αρχή της εισβολής της Ρωσίας και που από μηνός που πολιορκείται η πρωτεύουσα της Ουκρανίας, σημειώθηκαν 89 Ουκρανοί νεκροί και398 τραυματίες.

Συγκρίνουμε με την Ελλάδα, που διεξάγει τον δικό της πόλεμο με τονν Κορονοϊό και βλέπουμε ότι καθημερινά έχουμε από 50 έως 70 θάνατους, μόνον χθες φτάσαμε στους 72.

Σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 15.690 νέες μολύνσεις από κορωνοϊό το τελευταίο 24ωρο, ενώ σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, 64 ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Παράλληλα, οι διασωληνωμένοι ασθενείς έφτασαν τους 356, από τους 359 που ήταν χθες.

Αντιθέτως από την αρχή του πολέμου στην Ουκρανία, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΗΕ, μέχρι τις 4 Απριλίου, δηλ. πριν μία εβδομάδα, είχαμε 1430 αμάχους νεκρούς, ενώ από την αρχή του πολέμου στην Ουκρανία μέχρι τις 6 Απριλίου είχαμε στην Ελλάδα 2.354 νεκρούς συμπατριώτες μας από τον κορονοϊό.

Φυσικά δεν ζητώ να αγνοήσουμε τους νεκρούς από έναν αχρείαστο πόλεμο, αλλά να επισημάνω ότι πεθαίνουν πολλοί, περισσότεροι στον πόλεμο με τον κορονοϊό στην Ελλάδα, κάτι που θέλουν να ξεχάσουμε τα κωλο-Πετσωμένα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης  για να μην ασχοληθούμε στις συζητήσεις μας με τα φλέγοντα προβλήματα, που ταλανίζουν τους πολίτες, όπως η ακρίβεια των ειδών λαϊκής κατανάλωσης, η αύξηση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος, η ανεργία που πλήττει τουλάχιστον ένα μέλος από κάθε οικογένεια, η καθήλωση των μισθών εργαζομένων και συνταξιούχων, που οι δεύτεροι έχουν να πάρουν αύξηση από το 2018, που έδωσε ένα μέρος η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ!

Η κυβέρνηση έχει παραδοθεί στον κορονοϊό, θεωρώντας περιττές τις ΜΕΘ και τους Υγειονομικούς, που αποτελούν ντα όπλα κατά της πανδημίας.

Και αντιθέτως δείχνε να πρωταγωνιστεί στην αγορά Ραφάλ, να προσλαμβάνει επαγγελματίες οπλίτες και να φτιάχνει νέο αστυνομικό Σώμα  για τα Πανεπιστήμια, ασχέτως εάν υπό τις σφοδρές αντιδράσεις της αντιπολίτευσης των πανεπιστημιακών αρχών και των φοιτητών, που βγήκαν στους δρόμους υποχρεώθηκε χθες να  σαλπήσει ισπανική υποχώρηση, παγώνοντας το μέτρο, όπως το εκατοστάρικο για τους ανεμβολίαστους!

Α, ξέχασα και κάτι ακόμη. Πρόσφατη άριστη ρουφιανο-επίδοση στο Σώμα των κουμπάρων επετεύχθη από τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Άδωνι Γεωργιάδη, που ξήλωσε τον Γιώργο Καταπόδη, πρόεδρο της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων  (Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ.).

Ο εν λόγω όπως ενημερωνόμαστε , από την επιστολή που έστειλε στην εφημερίδα Αυγή, απαντώντας σε δημοσίευμά της στις 2 Απριλίου, υπενθύμισε πως διορίστηκε πρόεδρος της Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ.) επί ΣΥΡΙΖΑ, από τον υπουργό Σταθάκη και ότι η ΝΔ ποτέ δεν του ανανέωσε την θητεία του.

Αντίθετα με τον νόμο Πικραμένου που δημοσιεύτηκε πρόσφατα η ΝΔ τον έκανε άκρη, για να βάλει κάποιον συνταξιούχο, κολλητό της, αγνοώντας τον Γιώργο Καταπόδη, που είναι και κουμπάρος του Άδωνι Γεωργιάδη!

Αλλά αυτά είναι ειδησούλες για να περνούν στα ψιλά των εσωτερικών σελίδων των κωλο-Πετσωμένων Μέσων!   

Δεν υπάρχουν σχόλια: