ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Το πρόγραμμα εργασιών του 3ου Συνεδρίου ΣΥΡΙΖΑ

 

Αρχίζουν αύριο Πέμπτη 14 Απριλίου με ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα

Το πρόγραμμα των εργασιών του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία που θα διεξαχθεί στις 14-17 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο καθώς και τα θεματικά τραπέζια που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια του Συνεδρίου.

Οι εργασίες του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αρχίζουν αύριο Πέμπτη 14 Απριλίου με ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα.

·       Το Συνέδριο θα είναι ανοιχτό για τη συμμετοχή όλων όσων επιθυμούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις εργασίες του και ως εκ τούτου θα έχουν τη δυνατότητα να τις παρακολουθήσουν και οι σύντροφοι/συντρόφισσες που δεν έχουν εκλεγεί σύνεδροι.

 ·       Η προσέλευση των αντιπροσώπων και των προσκεκλημένων στο Tae Kwon Do και η παραλαβή των καρτών θα γίνει την Πέμπτη στις 5-6:30μμ

·       Την ίδια ώρα θα παραλαμβάνουν την κάρτα τους και όσοι σύντροφοι και συντρόφισσες δεν έχουν εκλεγεί σύνεδροι και θέλουν να παρακολουθήσουν τις διαδικασίες.

·       Για τη διευκόλυνση των συντρόφων/συντροφισσών στην Αττική, οι ΝΕ Αττικής και Πειραιά έχουν φροντίσει να υπάρχουν πούλμαν για τη μετακίνησή τους από την περιοχή κατοικίας τους.

 ·       Η είσοδος στο χώρο του Συνεδρίου για όλες τις ημέρες διεξαγωγής των εργασιών του, θα γίνεται με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού, πιστοποιητικού νόσησης ή rapid-test 24ώρου ενώ στο χώρο είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας.

 Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα λειτουργεί παιδότοπος.

Την Παρασκευή 15/4 και το Σάββατο 16/4 από τις 10πμ-2μμ θα πραγματοποιείται εθελοντική αιμοδοσία.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: