ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Δεν παρέστη ο Κουτσούμπας, προτιμά το συνέδριο της ΝΔ!

Παρών στο 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην αίθουσα του Τάεκβοντό έδωσαν τρεις Πατρινοί (από αριστερά προς τα δεξιά) ο οικονομολόγος Κίμωνας Αποστολόπουλος, αριστίνδην σύνεδρος από τους 155, που επιλέγησαν τιμητικά, Πολ. Θωίδης, ραδιοφωνικός παραγωγός του Ράδιο Γάμμα και Γιώργος Ρώρος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης 'Ωρα Πατρών.

Επιβεβαιώθηκε το πρωταπριλιάτικο ψέμα. - Το ΚΚΕ ήταν το μοναδικό κόμμα που δεν απηύθυνε χθες χαιρετισμό στο 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. - Παρόντες όμως τρεις επώνυμοι Πατρινοί

«Την Πρωταπριλιά έγραφα» -αναφέρει στην προσωπική του σελίδα στο fb ο χρήστης Λάμπρος Λαμπρόπουλος ότι- «στα πλαίσια του εθίμου ότι ο Κουτσούμπας θα παρευρεθεί και θα χαιρετήσει στο Συνέδριο του Σύριζα!

Το πρωταπριλιάτικο ψέμα είχε χθες την δικαίωση του!!..

Το ΚΚΕ ήταν το μοναδικό κόμμα που δεν απηύθυνε χθες χαιρετισμό στο Συνέδριο!..Όταν ηγέτες ξένων αριστερών και δημοκρατικών κομμάτων της Ευρώπης απηύθυναν χαιρετισμούς,το θλιβερό και μνησίκακο ΚΚΕ απουσίαζε επιδεικτικά!..Όταν στις εκλογές θα ψάχνουν την ψήφο τους,θα αναρωτιούνται τι φταίει.

Σημειωτέον οτι το ΚΚΕ παρευρίσκεται και χαιρετίζει στα Συνέδρια όλων των ακροδεξιών και φασιστικών κομμάτων... Απο τα Συνέδρια της ΝΔ μέχρι και τα Συνέδρια του ΛΑΟΣ!».


Σημ. του Istologiou: Δεν έχει βέβαια καθοριστική σημασία η μη παρουσία του ΓΓ του ΚΚΕ, αν και στο πλαίσιο της αμοιβαίας δεοντολογίας θα έπρεπε να ήταν παρών. Ήσαν παρόντες όμως από την Πάτρα οι παρακάτω: 

Παρών στο 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην αίθουσα του Τάεκβοντό έδωσαν οι εξής τρεις Πατρινοί (από αριστερά προς τα δεξιά) ο οικονομολόγος Κίμωνας Αποστολόπουλος, αριστίνδην σύνεδρος από τους 155, που επιλέγησαν τιμητικά, Πολ. Θωίδης, ραδιοφωνικός παραγωγός του Ράδιο Γάμμα και Γιώργος Ρώρος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης 'Ωρα Πατρών.

________

Και με την ευκαιρία να σημειώσω το πρωταπριλιάτικο ψέμα του Istologiou G. Mosxou περί δυσανεξίας του δημάρχου Κ. Πελετίδη, διότι δεν τον επισκεύθηκε, κατά την κάθοδό του στην Πάτρα, ο Αλ. Τσίπρας. Δεν δηλώθηκε ότι ήταν ψευδής η πληροφορία και προς αποκατάσταση, είναι επιβεβλημένη η αναφορά.   

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: