ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Το παραδέχεται μέχρι και ο Αρης Πορτοσάλτε

(Φωτογραφία αρχείου).

 

«Η κυβέρνηση τρώει άγριο ξύλο σε μυστικές και φανερές δημοσκοπήσεις»!

 

Παραδέχονται πλέον μέχρι και οι πιο «γαλάζιοι» δημοσιογράφοι ότι έρχεται «μαύρισμα» στις εκλογές

Πλέον δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση: Η Νέα Δημοκρατία έχει καταρρεύσει λόγω της πολιτικής του Κυριάκου Μητσοτάκη και όταν γίνουν οι εκλογές η «γαλάζια» παράταξη αναμένεται να δει τα ποσοστά της να «γκρεμοτσακίζονται», σημειώνει στην ιστοσελίδα του το pronews.gr. 

Τις τελευταίες εβδομάδες μέχρι και οι συστημικές δημοσκοπήσεις έδειξαν την πτώση της ΝΔ, χωρίς ωστόσο να αποτυπώσουν την πραγματική εικόνα.

Αυτό όμως που έγινε το πρωί της Τρίτης 12 Απριλίου 2022, στον αέρα στο ΣΚΑΪ δεν το περίμενε κανείς, καθώς ένας από τους πιο φιλοκυβερνητικούς δημοσιογράφους παραδέχθηκε ότι η κυβέρνηση… «τρώει άγριο ξύλο». 

Ο λόγος βέβαια για τον Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος είπε: «Υπάρχει μία αρχή που κυκλοφορεί, αν όχι φωναχτά: Έναν λαϊκισμό τον αντιμετωπίζεις με έναν μεγαλύτερο.

Αυτή την στιγμή η κυβέρνηση τρώει ξύλο στις δημοσκοπήσεις, φανερές ή μυστικές».

Με άλλα λόγια ο Α.Πορτοσάλτε μας λέει ότι πρέπει να ετοιμαστούμε για κούφιες υποσχέσεις από την κυβέρνηση, ώστε να αντιμετωπιστεί ο «λαϊκισμός» της αντιπολίτευσης και να μπορέσει να συγκρατήσει -κάπως- τα ποσοστά της η ΝΔ.

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ στον σύνδεσμο: https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/dilosi-vomva-a-portosalte-i-kyvernisi-troei-agrio-ksylo-stis-mystikes-kai-stis-faneres-dimoskopiseis/

Δεν υπάρχουν σχόλια: