ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Σε κατ' οίκον εγκλεισμό η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Με κορωνοϊό η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ...

 

Η κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου διαγνώσθηκε θετική σε μοριακό έλεγχο για τη νόσο Covid-19

Οι προγραμματισμένες δραστηριότητες της Προέδρου της Δημοκρατίας αναβάλλονται, καθ' ότι η κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου διαγνώσθηκε θετική σε μοριακό έλεγχο για τη νόσο Covid-19. Η κυρία Σακελλαροπούλου εμφανίζει ήπια συμπτώματα και έχει τεθεί σε καραντίνα στην οικία της.

Χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 15.690 νέες μολύνσεις από κορωνοϊό το τελευταίο 24ωρο, ενώ σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, χθες 64 ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Παράλληλα, οι διασωληνωμένοι ασθενείς έφτασαν τους 356, από τους 359 που ήταν χθες. Αναμένονται από τον ΕΟΔΥ να δημοσιοποηθούν και τα σημερινά κρούσματα, ενώ ο υπουργός Πλεύρης ανακοινώνει νέα άρσης περιορισμών με την κατάργηση της μάσκας από την 1η Μαΐου, στον όνομα της πολυδιακηρυγμένης Ελευθερίας από τον κορονοϊό!



Δεν υπάρχουν σχόλια: