ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Ρεκόρ θανάτων κόβιντ στη χώρα που κρατά τα σκήπτρα!

 


Εξαιρούνται οι 16 χιλιάδες νεκροί συμπολίτες που πέθαναν από τον κορονοϊό, λόγω ανάγκης της Mitsotakis ΑΕ, που θέλησε να στηρίξει τον Τουρισμό και την Οικονομία!

Ένα ακόμη ρεκόρ κόβιντ σημειώθηκε στην Αυστραλία σύμφωνα με τον αυστραλιανό Τύπο, ρεκόρ από την αρχή της πανδημίας που καταγράφηκε χθες με 77 θανάτους, ενώ η ήπειρος είναι σε επιφυλακή, για το ενδεχόμενο αύξησης.

Φυσικά το ρεκόρ αυτό για τα δεδομένα της χώρας μας είναι για γέλια, αφού την ίδια ημέρα χθες η Ελλάδα κατέγραψε 101 θανάτους και σήμερα ανήλθε στους 106. ΚΛαι η αύξηση ιικού φορτίου στην Πάτρα έφθασε στα 281%. Καλά πάμε!

Πάντως το ρεκόρ θανάτων δεν μας το έκλεψε η χώρα αυτή, ούτε καμία άλλη της Ευρώπης και ο Άδωνις Γεωργιάδης μπορεί να καυχιέται ότι δεν άφησε να τους πάρει κανείς τα πρωτεία στους θανάτους, που στην Ελλάδα ξεπέρασαν τους 22 χιλιάδες νεκρούς μεν, πλην όμως εάν εξαιρεθούν οι 16 χιλιάδες νεκροί συμπολίτες που πέθαναν από τον κορονοϊό, λόγω ανάγκης της Mitsotakis ΑΕ, που θέλησε να στηρίξει τον Τουρισμό και την Οικονομία, τότε δεν μας απομένουν παρά μόλις έξι χιλιάδες νεκροί συμπολίτες! Ντροπή και να το σκέφτεται κανείς!

Κι ωστόσο, στο μέσο εβδομαδιαίο ιικό φορτίο του κορονοϊού στα αστικά λύματα, καταγράφηκαν αυξητικές τάσεις στις επτά από τις δώδεκα περιοχές που ελέγχθηκαν από το Εθνικό Δίκτυο Επιδημιολογίας Λυμάτων (ΕΔΕΛ) του ΕΟΔΥ, κατά την εβδομάδα 10 έως 16 Ιανουαρίου, σε σχέση με την εβδομάδα 3 έως 9 Ιανουαρίου. Σε τέσσερις περιοχές παρατηρήθηκαν σταθεροποιητικές τάσεις και σε μία περιοχή μείωση του ιικού φορτίου.

Οι καθαρά αυξητικές τάσεις κυμάνθηκαν από +32% στο Βόλο μέχρι +281% στην Πάτρα. Αύξηση παρουσίασαν το Ηράκλειο +118%, τα Χανιά +50%, το Ρέθυμνο +239%, ο Άγιος Νικόλαος +113% και η Αλεξανδρούπολη +35%.

Σταθερό παρέμεινε το ιικό φορτίο των αστικών λυμάτων στη Λάρισα +8%, στην Ξάνθη -10%, στα Ιωάννινα -6% και στην Περιφέρεια Αττικής -6%. Μείωση στο ιικό φορτίο των αστικών λυμάτων παρατηρήθηκε στη Θεσσαλονίκη -31%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: