ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Πλήρης ημερών έφυγε ο ιδρυτής του «Φίνο» στην Πάτρα

Η κηδεία του Σπύρου Αποστολίδη τελέστηκε σήμερα από τον ΙΝ Ευαγγελιστρίας Πατρών

Έφυγε πλήρης ημερών, σε ηλικία 87 ετών,  ο ιδρυτής του γνωστού κατάστηματος ''Φίνο'' της Πάτρας Σπύρος Αποστολίδης και η κηδεία του τελέστηκε σήμερα 31 Ιανουαρίου στις 3 μ.μ., από τον Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Πατρών, ενώ η ταφή της σορού του έγινε στο Α’ Κοιμητήριο Πατρών.

Ήταν παντρεμένος με την Αγνή Αποστολίδη με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά. Υπήρξε επί σειρά ετών πρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών και του Συλλόγου «Ερμής»..

  Ο Σπύρος Αποστολίδης ήταν ένας από τους παλαιότερους και πιο επιτυχημένους εμπόρους της Πάτρας, ενώ λειτουργούσε για χρόνια το περίφημο κατάστημα «Φίνο».

Ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών εξέφρασαν την βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του αγαπητού συνάδελφου και μέλους του Συλλόγου Αποστολίδη Σπύρου.

 Ο Σπύρος Αποστολίδης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, ήταν ένας από τους παλιότερους εμπόρους της πόλης ενώ λειτουργούσε στην Πάτρα το περίφημο κατάστημα «Φίνο».

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του, καταλήγει η ανακοίνωση του ΕΕΣΠ.

Και ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εξέφρασε τη λύπη του για το θάνατο του Πατρινού εμπόρου Σπύρου Αποστολίδη και απηύθυνε τα θερμά  συλλυπητήρια στην οικογένεια και σε όλους τους οικείους του εκλιπόντος.

Τέλος από την ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση:

«Ένας από τους παραδοσιακούς εμπόρους της Πάτρας έφυγε από κοντά μας. Σπουδαίος άνθρωπος ο Σπύρος Αποστολίδης, τον διέκρινε πάντα το ήθος και η σοβαρότητα του».

Ήταν από τα επιφανή στελέχη της φιλελεύθερης παράταξης μας, ενώ υπηρέτησε επιτυχώς ως Πρόεδρος τον Εμπορικό Σύλλογο Ερμή. Στην σύζυγο και τα παιδιά του ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας απευθύνουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: