ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Κορωνοϊός: Εικόνες ντροπής - Μαθητές με κουβέρτες και σκουφιά στην τάξη

Μάθημα με κουβέρτες αναγκάζονται να κάνουν εκατοντάδες μαθητές από τον Έβρο μέχρι την Ανατολική Μακεδονία. με τις καταγγελίες να προκαλούν οργή.

Όπως επισημαίνουν γονείς με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, τα παράθυρα δεν πρέπει να κλείνουν κατά τη διάρκεια του μαθήματος με αποτέλεσμα, πολλά παιδιά γυρνούν στο σπίτι με κρυολόγημα ενώ άλλα δεν θέλουν να πάνε στο σχολείο επειδή κρυώνουν.

Παράλληλα, οι μαθητές παρακαλούν να βγουν στο διάλειμμα ώστε να κινηθούν και να ζεσταθούν, καθώς καλούνται να παρακολουθήσουν το μάθημα κάτω από πολικές σχεδόν θερμοκρασίες.

Στην Καβάλα τα παράθυρα της τάξης είναι ανοιχτά και οι μαθητές φορούν μπουφάν, σκουφιά, ενώ πολλοί έχουν τυλιχτεί με σεντόνια και κουβέρτες που έφεραν από το σπίτι για να αντέξουν το κρύο.

Στις Σέρρες σύμφωνα με γονείς η διαφορά θερμοκρασίας μέσα και έξω από τη σχολική τάξη δεν έχει σημαντική διαφορά, ενώ σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης, γονείς δίνουν κουβέρτες στα παιδιά.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι σύμφωνα με καταγγελία στο 1ο Δημοτικό σχολείο Συκεών στη Θεσσαλονίκη, για ένα μήνα υπήρχε πρόβλημα στον καυστήρα και το σχολείο δεν είχε θέρμανση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: