ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Έβγαλε το... άχτι του με το ''παρών'' ο Μπογδάνος!

 
 Ερμηνεύοντας την δυσαρέσκεια της ΝΔ, ερωτά με χαιρεκακία μέσω ανάρτησής του στο Twitter «να λησμόνησαν ότι έχω διαγραφεί;»

Δεν χάνει ευκαιρία να... καρφώνει τους βουλευτές της ΝΔ που ενίοτε ενοχλούνται ότι ο Κωνστ. Μπογδάνος ''γλιστράει''  από την γραμμή του... Μωυσή. Τούτη τη φορά αφορμή αποτελεί η ουδέτερη ψήφο του στην ΝΔ, που ερμηνεύτηκε ως... αβάντα στην πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ , με αποτέλεσμα  να φανεί έλλειμμα στην ΝΔ, που ξεχνούν οι βουλευτές της, πως ο Κ. Μογδάνος είναι διαγραμμένος από τον Κυρ. Μητσοτάκη.

Ερμηνεύοντας λοιπόν την δυσαρέσκεια της ΝΔ, ερωτά με χαιρεκακία μέσω ανάρτησής του στο Twitter «να λησμόνησαν ότι έχω διαγραφεί;».

Και εξηγεί γιατί ψήφισε “παρών” στην ψηφοφορία για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα ο ακροδεξιός  βουλευτής έγραψε στο Twitter:

«Κάποιοι νεοδημοκράτες δυσφορούν εντόνως με το ''παρών'' μου. Ίσως καθώς κατά κανόνα ψηφίζω τα νομοσχέδια --και εκτός απροόπτου θα συνεχίσω-- να λησμόνησαν ότι έχω διαγραφεί; Το να αποβάλλεις κάποιον και μετά να τον κατηγορείς επειδή δεν είναι μαζί σου, είναι τουλάχιστον παράλογο».

Μάλλον έβγαλε το... άχτι του, για τη διαγραφή του από την ΚΟ της ΝΔ, ο Μπογδάνος με το ''παρών''!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: