ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Μπαλάκι ευθυνών μεταξύ κυβέρνησης, Αττικής Οδού, Περιφέρειας Αττικής


Αλέξης Τσίπρας:
2,5 χρόνια τώρα έχουμε κυβέρνηση με επιτελικό μπάχαλο - Μόνος ανεύθυνος είναι ο Μητσοτάκης για την διαχείριση της κακοκαιρίας!

Με μία καυστική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τοποθετήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας για νέο επιτελικό μπάχαλο της κυβέρνησης Μητσοτάκη που έχει αφήσει εκατοντάδες οδηγούς αποκλεισμένους στην Αττική Οδό.

«Με χιόνι, με πυρκαγιά, με βροχή, 2,5 χρόνια τώρα επιτελικό μπάχαλο. Και πάντα κάποιος άλλος έχει την ευθύνη. Μόνος ανεύθυνος ο κ. Μητσοτάκης» σημειώνει με νόημα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και προσθέτει:

«Κουράγιο και υπομονή σε όλες και όλους τους συμπολίτες μας που για άλλη μια φορά δοκιμάζονται».

Οργή επικρατεί στους οδηγούς οι οποίοι βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό, πολλοί από τους οποίους για περισσότερες από 7 ώρες, καθώς τα ερωτήματα παραμένουν σε σχέση με το ποιος έχει την ευθύνη για όσα πολύ δύσκολα περνούν από το πρωί, εν μέσω επέλασης της κακοκαιρίας «Ελπίδα» και της σφοδρής χιονόπτωσης.

Παράλληλα, το μπαλάκι των ευθυνών συνεχίζει μεταξύ κυβέρνησης, Αττικής Οδού και Περιφέρειας Αττικής.

Όλα ξεκίνησαν όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Δευτέρας, σημειώθηκε ατύχημα στην Αττική Οδό στο οποίο εμπλέκονταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο, ένα βυτιοφόρο και ένα φορτηγό το οποίο μετέφερε ξυλεία.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν τα οχήματα που κινούνταν στην Αττική Οδό. Ωστόσο η σφοδρή χιονόπτωση δυσκόλεψε πολύ τις συνθήκες με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές εκατοντάδων ακινητοποιημένων αυτοκινήτων και τα οχήματα που έσπευσαν να μετακινήσουν τα τρία εμπλεκόμενα στο τροχαίο οχήματα να μην μπορούν να προσεγγίσουν στο σημείο λόγω των πολλών αυτοκινήτων.

Μετά το μποτιλιάρισμα δεν υπήρχε η δυνατότητα να απομακρυνθούν οι νταλίκες και η ευθύνη βαραίνει την τροχαία που επέτρεψε τη διέλευσή του μία ημέρα σαν και τη σημερινή, για την οποία ήταν γνωστό εδώ και περίπου μία εβδομάδα ότι αναμένονταν σφοδρές χιονοπτώσεις και έντονα καιρικά φαινόμενα παραμένει.

Από την πλευρά της κυβέρνησης, Χρήστος Στυλιανίδης  έριξε τις ευθύνες στη διαχειρίστρια εταιρία του αυτοκινητόδρομου λέγοντας ότι «δυστυχώς η Αττική Οδός δεν κατόρθωσε να κρατήσει τον δρόμο παρά τις υποσχέσεις. Θα πρέπει να αναζητήσουν ευθύνες».

Ανάλογη θέση, ενάντια στην Αττική Οδό, έλαβε και ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Νωρίτερα, η Αττική Οδός με ανακοίνωσή της έριξε τις ευθύνες στους οδηγούς κάνοντας λόγο για έλλειψη εμπειρίας και μηχανικά προβλήματα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: