ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Πληθαίνουν οι... βρεγμένες γάτες της λίστας Πέτσα

Πορτοσάλτε
 

Το φιάσκο με τους παραχωρησιούχους που έχουν αναλάβει κρίσιμες υποδομές της χώρας όπως το σιδηροδρομικό δίκτυο και την Αττική Οδό, ειδικά η δεύτερη με το χτεσινό κατάντιο, ώθησαν την λίστα Πέτσα στον γκρεμό! Αδύναμη να υπερασπιστεί το χιονισμένο φιάσκο, αν και αρχικά το επιχείρησε χαριτολογώντας για τις όμορφες στιγμές και τα ανεπανάληπτα πλάνα που έδιναν. Γρήγορα όμως συνήλθαν από τα... μπινελίκια που άκουγαν από τον αγανακτισμένο κόσμο, που φυλακίστηκε μέσα στο ΙΧ του εν μέσω Αθηνών.  

Αυτά ανάγκασαν και τον Άρη Πορτοσάλτε να βγει στον αέρα σαν... βρεγμένη γάτα! 

«Κρίμα, τόσο ο ιδιωτικός Προαστιακός, όσο και η ιδιωτική Αττική Οδός «σκοτεινιάζουν» την αντίληψη για τον ιδιωτικό τομέα. Άντε, τώρα, να μιλάμε για ΣΔΙΤ! Τελικά, με το ρεύμα, τους Δήμους, τα κλαδιά και τα καλώδια, από το περυσινό πάθημα έμεινε κάτι σαν μάθημα; Δυστυχώς..», σχολίασε στην ανάρτησήν του στο Τουΐτερ.

Φυσικά κουβέντα δεν έγραψε για το... λούσιμο από τις βρισιές του κόσμου! 

 

Παίρνω και πολλά μηνύματα ακροατών, είπε ο φιλοκυβερνητικός δημοσιογράφος που έσχιζε τα ρούχα του υπέρ της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, αλλά αντιλήφθηκε γρήγορα, ότι η ιδιωτική πρωτοβουλία, ο «άσος» δηλαδή της νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης απέναντι στο «κακό Δημόσιο», θάφτηκε από το βάρος του χιονιού, αποκαλύπτοντας τη φούσκα της ιδιωτικοποίησης κρίσιμων υποδομών της χώρας.

Και η κατάρρευση των ιδιωτών που εκμεταλλεύονται υποδομές του δημοσίου ήταν διπλή, αφού χιλιάδες πολίτες εγκλωβίστηκαν, σε σημείο, που βγήκε σήμερα μετά από τρεις μέρες αφωνίας ο Μητσοτάκης και ζήτησε μία υποκριτική συγνώμη για την Αττική Οδό, αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα η κατάρρευση είναι εμφανής.

Πόσες συγγνώμες θα χρειάζονταν ακόμη, για να πατσίσει με όσα υπέστησαν οι πολίτες;




Δεν υπάρχουν σχόλια: