ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Στην σέντρα βγήκε ο Μητσοτάκης από τους πολίτες!

 

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Prorata για λογαριασμό του tvxs.gr, είναι το πρόσωπο που έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για το χάος που επικράτησε στην Αττική

Στη σέντρα βγάζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη οι πολίτες καθώς αποδίδουν στον πρωθυπουργό τη μεγαλύτερη ευθύνη για το χάος στους δρόμους της Αττικής εξαιτίας του χιονιά. 

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Prorata για λογαριασμό του tvxs.gr, αναφορικά με το πρόσωπο που έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για το χάος που επικράτησε στην Αττική με το κλείσιμο κεντρικών οδικών αρτηριών, το μεγαλύτερο ποσοστό συγκεντρώνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (33%), ενώ ακολουθεί ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης (20%).

Ποσοστό 16% συγκεντρώνουν η Περιφέρεια, δηλαδή ο Γιώργος Πατούλης, και οι «ιδιωτικές εταιρείες διαχείρισης αυτοκινητόδρομων». Τέλος ένα 9% αποδίδει την ευθύνη στους «οδηγούς που δεν έλαβαν σοβαρά τις προειδοποιήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: