ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Άρης Πορτοσάλτε: Τελευταία συγγνώμη για Μητσοτάκη

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ στον σύνδεσμο για να ακούσετε τον Άρη Πορτοσάλτε: https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=1896278003912188

 

«Η συγγνώμη εάν επαναληφθεί θα είναι κωμωδία και είναι Μανιέρα» λέει από την συχνότητα του ΣΚΑΪ

Δεν ξέρω  τι άλλο, αλλά «όταν ακούς πολλά κεράσια, να κρατάς μικρό καλάθι», μου έλεγε η συγχωρεμένη μάνα μου, που ήταν και από αγροτική περιοχή, από περίφημα Αρφαρά Αιγιαλείας και γνώριζε από κάθε είδους «κεράσια», υπενθυμίζοντας την γνωστή παροιμία.

Αυτό έζησα την ημέρα της προσωρινής απελευθέρωσης από το Σαμαρικό καθεστώς της ΝΔ, στις 25 Ιανουαρίου 2015, όταν ανοίγοντας τον υπολογιστή έπεσα πάνω σε ανάρτηση του γνωστού τότε... δημοσιοκάφρου του ΣΚΑΪ που στοιχημάτιζε, δεν ξέρω με ποιον, ότι τα βράδυ θα βγει νικητής από τις κάλπες ο κολλητός του Αντ. Σαμαράς. Και έθετε  στη δήλωσή του διαζευτικό: Εάν εκλεγεί ο Τσίπρας με τον ΣΥΡΙΖΑ, εγώ θα πάω στο χωριό μου στην Νάξο!

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη αδιαμφισβήτητα, έκανε κυβέρνηση, άλλο αν ο νικημένος Σαμαράς δεν πήγε να παραδώσει το Μαξίμου, αφού όλο κι μόλο το απόθεμα στο κρατικό χρηματοκιβώτιο ήταν μόνον 200.000 ευρώ για να πληρωθούν οι τρέχουσες υποχρεώσεις της χώρας. Αλλά ο Μπογδάνος (ο γνωστός... δημοσιοκάφρος που λέγαμε) δεν πήγε στο χωριό του στη Νάξο και όπως κάθε συνεπής ακροδεξιός, συνέχιζε να γλείφει το κόκαλο που του πετούσε ο Αλαφούζος, ως ανταμοιβή για την παραμονή του στη συχνότητα!

Τώρα βρισκόμαστε σε ένα παρόμοιο φαινόμενο, ο Πορτοσάλτε να δηλώνει και να σχίζει το πουκάμισό του, με αφορμή την συγγνώμη του Μητσοτάκη.

Εντάξει, μία συγγνώμη ήταν αυτή, μήπως δεν έπρεπε να την... πάρει βαριά, ο Άρης;

Εκτός και αν έχει γκρεμιστεί κανένας φούρνος στην γειτονιά σας, ξέρετε, από κείνους που καίνε ξύλα και είναι φτιαγμένοι από λάσπη!

Ο Άρης, ο Πορτοσάλτε, λέει, έβαλε χέρι στον Μητσοτάκη για την παταγώδη αποτυχία διαχείρισης της κακοκαιρίας «Elpis» και το συγγνώμη που ζήτησε από τον ελληνικό λαό.

Συγκεκριμένα δήλωσε και αυτή τη δήλωση την κρατούμε:

«Οι συγγνώμες τελείωσαν. Αυτή ήταν η τελευταία συγγνώμη του Μητσοτάκη. Η συγγνώμη, αν επαναληφθεί, είναι μανιέρα, είναι κωμωδία και θα καταλήξει Σεφερλής».

Ούτε η λίστα Πέτσα τον εμπόδισε, μήτε η Ομάδα Αλήθεια του Μαξίμου τον φόβισε! Ακάθεκτος αυτός, δηλώνει πως θα πηδήξει από το καράβι, σαν δει ότι παραμπάζει νερά το σκαρί! Και θα φταις κύριε Μωυσή, διότι είναι ευθύνη σου να μοντάρεις το κράτος, που λέει και ο Άρης!

Και κάπως έτσι,  έχουν αρχίσει και την κάνουν με ελαφρά βηματάκια ένας ένας.

Μπάζει νερά το καράβι, σου λένε, άσε μη με πάρει και εμένα μαζί του…

Δεν υπάρχουν σχόλια: